Цитирай Първоначално написано от Vanchetooo
Zdr forumci. Imam strashen problem. Iskah da napravq nomer na gadjeto si i kakvo stana - sama padnah v kapana si. I sega mi ostava edinstveno da placha i da se sysipvam zashtoto go obicham ujasno. A sega shte razkaja. S nego hodehme no postoqnno stavaha nqkakvi nedorazumeniq s drugi momcheta i toi se drazneshe i smqtashe che go razigravam. Dokato vednaj ne mi se zakani : "Samo da mi se otdade vyzmojnost i shte ti pokaja kolko sa priqtni nomerata deto mi pravish!". I ot togava zapochva da me glojdi lubopitstvoto che toi moje da mi izneverqva i reshih da mu napravq nomer. Nakarah edna moq priqtelka da mu pishi sms che iska da go vidi, che misli za nego i t.n. Toi i otgovori che e syglasen da se vidqt. I taka 3-4 dni q dyrjeshe na mushka ama otlagashe izlizaneto im. Az ne izdyrjah i mu vdignah skandal zashtoto ne mi kazvashe nishto za neq. Kazah mu che vsichkoto tova e izmisleno ot men, che sym iskala da go probvam. I toi se qdosa oshte poveche i nqma da zabravq kakvo mi kaza togava "Cqlata taq glupost e inscenirana ot teb. Sega ako trygna s neq, dovolna li she si?". Loshoto e che nie s nego skysahme nqkolko dni sled tia karanici. A toi oshte i se svalq Ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq shte mu byda mnogo blagodarna. Toi ne iska veche da e s men. Toi iska neq

Мила,ти сигурна ли си,че тази твоя "приятелка" ти е такава?Помисли си Тя как се държи?Ако найстина иска да ти помогне няма да се сваля с него,ако му обръща внимание де Като чета ти пишеш,че ставали все някакви недоразумения А и по начина на писането ти за него и цитатите ми се вижда доста нервна и конфликтна личност Явно е доста избухлив. След като те е обичал толкова не ти ли е имал доверие Ядосал ти се е явно,но най-добре му кажи истината вместо да седиш и да се кумиш Това са пълни глупости според мен,но ако поне му е пукало за теб ще ти изслуша Ако не ...бии му дуспата,моля следваштия!Пълно е с цветя за мирисане