.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: click

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от quench
    това е доста важен тест

дали ще правиш нещо за общото благо,колкото и безсмислено да ти се вижда?

аз имам 10 000 клика за последната седмица....
    явно и ти имаш много свободно време...'за общото благо?'
    и кел файда като направиш 8735082705 клика,бедните ще получават ли по-големи помощи.аман от глупости
    смисълана състезанието не е практична,знаеш - това,че в днешно време капитализма е обърнал всички състезания на игри за печелене на пари, вкоито колелото на рулетката е заместено то колелото на велосипеда, не значи, че трябва винаги да се свежда до користна цел

ако цялото общество се води от користни цели - погледни Америка

не,нямам много свободно време - 30 до 60 минути,които отделям,за да пиша на форумите на ден, да се чуя с познати по скайпа или icq,не са много; освен това съм геймър и съм свикнал с бързите кликове, така, че да направя 2 серии по 999 клика не ми отнема повече от 5 минути

прави ако искаш по 15000клика в минута..предпочитам да се чуя с родителите или приятелите ми 5-10 минути повече,отколкото да 'допринеса' да се издигнем в безумна класация за най-големи хаймани.Смисъла на тая 'игра' е нулев,ако беше някув тест или подобно бих участвала.Но ако говорим за инсталиране на предложените програми,което замества кибиченето пред монитора - тогава съм ЗА.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

гост4е дух4е
    Guest

:)

аз имам 110 000 клика за една седмица, ама умните хора не стоят на компа да кликат а ползват програмки когато отсъстват от него, и то си цака ли цака, е верно смисъл няма, но тва кой да е по напред е достатъчен стимул))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си