- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
хехех е мн късно за това
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
аМиИи мен не са ме били...поне не си спомням а и не ми ся вярва родителите ми да ме ударят. Повечето родители не са на мнение за б оя защото осъзнават че това не е начинът за общуване (поне това от което чувам де)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
До колкото са ми казвали 1 път когато съм била на 5-6 са ми ударили едно шамарчи и тфа е.![]()
![]()
![]()
![]()
майка ми е учителка и има здрави нерви...
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Е не можаж да прочета всичките мнения ама от това което прочетох само едно момиче са го били е аз ще кажа и аз съм яла бой и то какав.Когато бях малка не можех да пия хапчета,а все бях болна и баща ми все ме биеше.Когато един пут спях не бях извадила ключа и не спах дълбоко и не съ чула как званят в продължение на 1-2 часа и после така ме биха майка толкова ме риташе,че на другия ден видя,че кракът и е изкълченИ много много други пъти са ме били особено татко майка още от малка и се опълчих и не е посмяла ама от баща си имам повече респект и страх най-вече и той много ме биеше.Последният път когато ми посегна се збихме в буквалния смисал на думата,аз вече не издържах на отношението му и от тогава не ме е пипал
![]()
А иначе цял живот съм бахтана като куче от брат ми,толкова много ме биеше,че такава злоба съм събрала към него,че направо ми се плаче като се сетя какво ме е правил.Оф най-добре ще е да почна да посещавам някав психолог,че детството ми заради брат ми беше едно голямо лайно![]()
![]()
![]()
нямам родителии се чуствам виновен за това
защото се скарахме тогава с неще татко ме удари аз му посегнах той се ядоса и трагнаха да работят там на работата и татко така ся ядоса и караше бъзрзо и се бласнаха в едно дърво и двамата с майка и татко на място починаха ама преди ме тупаха
хора не хубаво да си без родители бях на 13 когат ми починаха
живея с баба и дядо лятото ходих с дядо на работа вече 2 години сабота също само само дамога да имам парички или сякой ваканция сам с него
като общ те нече не ми дават баба и дядо пари ама трябва и телефона си платя и интернета и други неща покреймен дрешки ала бала
не хубаво така че щадете си родителите не ги ядосвайте вярвайте ми трудно е да се издаржат. аз едва успявям
а вече съм и сасипан
така че умната
![]()
Тшърдо НЕ наште предпочитат да си говорим![]()
Съжелявам за ваште svetlin92.Гледай напред и не се отвинявай![]()
malkata sladurana Еми то ме грезе от вътре аз нищо немога да напрявя се казвам ако не бяхме му посегнал нямаше са да съм на това дареже
Абе виж к'во ако е било писано така да се случи щяло е да стане по какъвто и да е начин.Ако не е станало тогава е можело на следващия ден да падне някой от тях по стълбите и да си счупи врата/извинявай,ако засягам гадна тема,което сиг. е така/.Мисълта ми е да НЕ СЕ обвиняваш не си виновен за това.Първоначално написано от svetlin92
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
права си![]()
![]()
пич яко ти съчувствам...щото г/д съм на твоето само дето маика ми е в италия а баща ми живее отделно... по различно е де но така също е гадно...
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
до сега никога не са ме удряли..за по нататък нз![]()
Емии , като по-малка отнасях някой шамар от мама или от тате , ама татко почина миналата година , ден след рождения ми ден ... ужас не вярвах , че може да се случи на мен , но такъв е живота .Сега слушам мама и тва е ...![]()
![]()
![]()
samo neka se opitat!!!![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
v3nDe77a сажелявам и аз ти сачуствам
Еф..ами само миналата седмица се ядосах на старите и треснах вратата ми с всичка сила та къщата се разтресе..заключих се и почнах да хвърлям разни неща по вратата..майка ми дойде и зе да тряска..отключих и ми шибна един..абе..после почна да ми се извинява, ама я изгоних набързо..
о0о0 ... бой от баща ми преди да се разведат с майка ми съм ял много ...
но от тогава на няколко пъти майка ми се е опитвала да ми удря шамари .. но не е успявала![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ммм.като малка мама ме шляпкаше по дупето,тати не даваше по главата,че да съм следвала.....не мога да кава,че са ме удряли...по-скоро наказвали,заради оценки......пфффффффффф,май шамарът е 6тял да има по-голям ефект
![]()
Мене пък тати ме шляпкаше по дупето като бях малкаПървоначално написано от pepita87
Иначе не са ме наказвали, не са ме и биели. Само 1 път са ме наказвали, защото бях закъсняла с час и половина след училище (
) и тати ме беше наказал за една седмица без да излизам. Ама аз на другия ден излязох. И от тогава разбраха, че и да ме накажат, аз пак няма да ги послушам и не са ме наказвали. А никога не са ме биели. Само кака като ми се ядоса ме удря и аз я удрям или й викам "Ще те съдя за тормоз" и се хилим и двете
![]()
Не за ся, но скоро време![]()
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Като се замисля с наще само до бой не се е стигало.На баща ми сигурно съм му посъкратила животеца бая,и все пак веднъж не ми е посегнал.Докато когато бях по-малка с майка ми си разменяхме по някой и др удар след всяка среднощна ожесточена словесна конфронтация.![]()
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
men li4no nikoga ,no ako ti ima6 nqkakv problem otnosno temata ne e lo6o da se oabrne6 kam nqkoi....se6ta6 se za kakvo govorq![]()
посягала ми е майкама и аз си търпях щото бях малка.Сега когато се опита да ме удари я спирам или и аз я удрям защото ми писна от нея !От както и аз и посягам не смее да се доближи