- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
И мен така ама само тати.Мамам като я ядосам за нещо се почват едни дълги и скучни лекции защо това не е трябвало да го правя.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Тя никога не ме е била.
като бях малка ме удряха, ама доста рядко, пък и аз си го заслужавах защото правех простотии. За последен път ме удариха мин. година и оттогава не са ме удряли и няма да го направят, защото ще се изнеса от нас и съм инат и идеално знаят, че ше намеря начин да живея сама, а ги е страх от това.![]()
Като съм била малка сигурно съм яла шамаринооо от както се помня не е имало такива случаи.
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
мне :P![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Пффф много ясно, пребиват ме всеки ден, ако пропуснат се чувствам странно някво такова и сам почвам да си блъскам главата в стената. Процедурата по принцип е лесна - трябва да има поне една счупена част от тялото на ден - я нос я крак/ръка, насинено око, пукната глава и тн - НАЙ- много ме кефи като ме сложат на електрическия стол - якоо се наелектризирам.
The Spark
Мне,като малка някое шамарче не ми се е разминавало,но сега не![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
+1Първоначално написано от enrique_fenka
![]()
ne![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от MaDDnes-f
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
майка ми ми е удряла един два шамара![]()
![]()
![]()
ама да ме бият-не!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
да, 2 или 3 пъти, ама и аз им посягах..![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Не!Един път ме удари баща ми,но това беше преди мнооогоо години.Не му говорих няколко дни и той ми се извини
offline forever!
Не, дори и шамар не са ми удряли...е освен ако не си спомням...в детството ми може и да са, но не мога да кажа със сигурност...няма начин как да не са поне 2-3 пъти.
не и досега мисля,че не са го правили![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Миии майка ми е правила на няколко пъти опити .. обаче в момента съм 183 и а тя е 1.60 ... и е малко смешно а и съм доста по едър от нея .. но се старая да не я ядосвам за глупости ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Predi me maltrteraha, no sega ne smeqt ta az sam g/d kolkoto tqh ( s izklu4enie na ba6ta mi)
Голям размер на картинката! /machoka/
не
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Не , не са ме били.Спомням си само веднъж , като малък бях казал на баща ми "педал" и ми залющи един шамар ,че чак ми разкарвави носа!Бях наистина много ядосан и просто по навик , за което много съжалявах , защото той е супер и не го заслужаваше и още ме е яд!Иначе никога не са ме били и те предпочитат разговора пред боя!
Като ме подхванат с тигана ... Ех мааму и тефлона , боли ..![]()
Troll for ever and ever . Never shall we die .