- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
не веднъж са ме удряли,много си позволяват копелетата...
но са късметлии,от 2 години ако не и 3 със сигурност мога да ги спукам от бой и двамата,но не съм си и помислял да го направя.За мен тия хора не са ми родители все едно,поради много причини.Мисля,че ги мразя и че някой ден ще им върна всичко по свой начин.Не 1 път съм бил на ръба заради тях...Тия хора са провал!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Като малък да но вече не смеят.Някакъв респект имат към мене....може би защото съм най-силния (физически) в семейството![]()
И аз съм такаПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
все пак на 17г. съм 194см и 98 кила
![]()
![]()
![]()
И като малък не са ме били явно оттогава си имат респект![]()
![]()
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
..имам спомени, че като бях малка за най-малкото нещо ме удряха.....супер зле....
Сега,когато съм по-голяма ги виждам за 3 мин на ден и нямат време..сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "дигни си панталоните и не се заяждай с никой" и т'ва е...иначе ако се случи да ги видя за повече време..майка ми непрекъснато ме заплашва "такъв щти обърша" .. викам "чакам" .. много добре знае, че ако ми напрай нещо такова си събирам парцалите и отиам при баба ми..а баща ми..хах..той не говори с мен, пък да ме удря ;]
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Ами като малка големи шамари ми раздаваха. Но не съжалявам. Строги бяха, ама по-добре така, отколкото да разрешават всичко и детето да стане нахално, невъзпитани и разглезено.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да били са ме но само майка ми и последният път отиде на психолог но ефект няма същата си е![]()
Пфуу...мн ясно че НЕ!Само като малка съм стояла наказана с вдигнати ръце на стената![]()
Никога не ме е удряла майка ми (само с нея живея). Баща ми ако се появи от някъде се съмнявам, че би ми посегнал, но ако го направи просто света ще му се види тесен![]()
Животът е адът описан в Библията!
Нееее.Само веднъж тати ме би със собствената ми шапка,защото му7 бях изкарала ъкъла.Бяхме си на село и аз бях излязла,ама ме е нямало цял ден и те се чудили къде съм и ме търсили...И аз като се прибрах...,ама ми беше смешно.Иначе никога не са ме били след това.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Моите не са ме удряли сериозно никога...като всяко дете и аз си спомням няколко шамара от като бях по-малка...като съм направила някоя наистина голяма беля.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Стабилен бой не съм яла,ама някви шамари тука-тамИначе с мама най-редовно се бием 2те
![]()
samo da opitat
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Mene edinstveno me biqt za 2-ki v u4ili6te,i to samo ba6ta mi 6tot toi vseki den hodi po 3 4asa na fitnes i takiva voleta bie 4ee.........![]()
Offfff skuka..........
мъчат се да ми посегнат ама нещо не има се получава
нее... изключено.. може да ми се карат когато съм напрайла някоя глупост.. но не и да ми посягат![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
НЕ
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
mne oba4e...mama samo se opitva da me zapla6va i tq kato trugne da me udrq i az po4vam da hodq na zad i da i se smeq 6toto tq me sledi i s nekfa namru6tena fizionomiq i posle dveet se spukvame ot smqh.ina4e nekfi leki 6amari usm otnasqlala ama ian4e ne .....![]()
nikoga
Да...ама рядко се случва![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Майка ми ме е била много като съм била по-малка...Последния път на сериозно като ми удари шамар,после не искаше да ме погледне...И затова не смее да ми посяга освен на бъзик нещо...Татко веднъж ме удари без да иска и имах чувството че 1 топола ме е шутирала...
Да ме бият .. мнее преди години са ми удряли шамари но само тфа .. :}
Хаха НЕ![]()
xax ne..moji nai mno nqkoi 6amar4i ama sp skromno![]()
ama sq se se6tam kaka mi kato se ligavi na maika mi i maika mi se "6t1 nabiq" a tq e 1.62-3, a kaka mi 1,74-5 i kaka vika davai 4akam
i se polu4ava sp zbavno![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...