- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
Не...
[size=7][b][u]fosse cos
Не,за което им благодаря!
Не, никога
![]()
Не. Аз съм живял само с баща ми. Едно лято бях с майка ми и не се погаждахме веднъж се пробва да ме плесне, ама я спрях и я предупредих, как се ошашави тогава![]()
Ne sa me udrqli ili pone az nqmam spomen
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не, никога.![]()
хах те нашите да ме ударят и после ще си имат разправии с брат ми и много други хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
E shto boi li zaslujavash?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Веднъж майка ми ме удари... бях си го заслужила, но аз също й посегнах за което ме е срам...![]()
ne ne me udrqt ama e trqbvalo da me biqt zslujaval sym si ama ne sa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Никога не са го правили. Е, изключвам пляскането по дупето като малка![]()
Истински бой никога не съм яла.Когато съм вдигала нервите на наште ,когато съм била малка съм отнасала по някое шамарче.Сега мама не ме докосва.
Баща и не ми повишава тон та камо ли да ме удари.Той е много тих човек и дори и когато си го заслужавам той предпочита да говори с мен отколкото да ме удари или да ми вика.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Никога не са ме били..дори и ф случай който сам заслужавала..Просто сядаме и разговаряме и в повечету случаи ме наказват
Баща ми никога не ме е бил, само ме е заплшвал че ще ме цапне.А мама веднъж като бях на 10-11 ме удари понеже и скочих по нервите, и тя по инерция да ме удари с една кърпа по дупето и ме цапна в окото.След това окото ми почервеня и големи извинения бяха.Общо взето шамаросвала ме е само мама, иначе сега не са ме удряли, иначе често се караме.![]()
Everything happens for a reason..
bashta mi mi posegna vednaj i az otidoh pri lelq mi za 2 meseca.ne my se obadih ne vdigah telefona dori s maika mi ne govoreh.kato se varnah ne my govoreh 8 meseca.a kogato my progovorih kazvah samo da ne i dobre.boq ne e re6enie
НЕ! Е, изключвам случаите, когато съм била малка - но не са ме били, а само някое шамарче съм отнясала...![]()
Не, но може и да им се иска. Не, че правя нещо нередно, те са старомодни. Само да са посмели!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
да бе да,оставаше и да ме бият... това време отдавна е минало![]()
Let The BEAT Control Your Body