- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
Не !!! Никога !
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Нашите досега никога не са ми посягали(май не съм им давала и повод)
Дечовци![]()
Мен са ме били и не се оплаквам от това, заради тях съм човека, който съм сега.
Тоягата възпитава най-добре![]()
Не. По-силна съм от баща ми.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mmm neПървоначално написано от ENI_F
btw qko avatar4e
Оу като бях малко ме беха по задника и някое друго шамарче,обаче 1 път ядах бой яката,майка ми счупи най-дебелата точилка в задника ми,после месец и половина ме боляама то бяха 1 извинения и едни компреси нямам думи,после 1 година не се ми посягали и така докато поотрасна,ся не ям бой,само си викаме(с майка),а пък татко сяда с мен и си говориме.
Наще действат с наказания...Тати некой път посяга ама не ме е удрял последните 7-8 годиниБой не съм ял
![]()
Ооо, колко бой съм яла като по-малка. Но и аз... да бях дете, ама аз съм идиот.![]()
И сега от време на време профилактично отнасям по някой шамар от баща ми, но не е болка за умиране.
Собственост на Canis_Dirus
mi ne... ne sa me bili men....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Цега вече не но когато бях по малка...леки шамарчета и тупания по дупето![]()
Nikoga ne sa me udrqli ama te i nemogat da me udarqt (po-silna sum ot mama),a tate moje da me udari no nikoga ne go e pravil
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ne te sa si pe4eni predpo4itat razgovora pred boq![]()
Някои път по едно шамарче изяждам, но чак до бой да се стига- не.![]()
![]()
не,засега
Никога не са ме били.Абе те почти не ми се карат.Щото аз съм такова "ангелче" и затова ми позволяват всичко.Когато сгреша ми прощават и аз гледам да не повтарям грешките си.![]()
Не но само веднъж са ме били и то мноо яко го обрах.6 клас като бях си го спомням много ясно (доста гаден период от живота ми с които не се гордея) тогава бягах много от даскало и имах солидно много отсъствия и ест наще стояха в неведение до родителската .... после последва най единственяи и качествен и получителен бои които съм ял през живота си след това и солидни наказания а иначе ако сгафя сега наи много да ми викнат или накажат ама да ме бият тц.От тая случка в 6 клас съм си взе доста получителни мъдрости
не-аз ги бия![]()
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
MnE AmA mNogO mE nAkAzVat..Az PrEdPocHiTaM Da Me BiqT tam 15 - 20 min i da bada sinq 2 - 3 dena otkolkoto edna sedmica f kashti..ili bez komp
Мечтите са безкрайни..
И мен така..Първоначално написано от Rofl4e
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Ми засега не са ме били, но ако зема да напрая нещо мн лошо съм почти сигурна че на баща ми няма да му мигне окото!
НЕ!Знаят,че ако ме ударят съм способна на какво ли не..За целия ми живот съм изяла 2-3 шамара от баща ми,майка ми нямам ясен спомен да ме е удряла.Последният път,когато изядох плесник от баща ми беше преди около година и в резултат треснах вратата и си излязох от вкъщи,последва търсене,разправяне и други такива истории.Така че едва ли им се занимава с моя инат и последиците от накърнената ми гордост,че да ме бият.Тотално не вярвам във възпитателния ефект на боя.И съм съгласна,че със сила не се решава нищо.Боят,скандалите,истер ите са признак единствено на слабост и неумение да владееш ситуацията.
Не и не помня да са ме били някога![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all