- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
ахх не никога не са ме удряли дори...но пък баща ми така ми е взел страха... само леко да повиши тон и се бетонирам и имам чувството че ще ми изкочи сърцетоОния ден нещо кво крясна на котката, ма така както на мен когато сгафя много, и аз така се панирах, че ми се зави свят
![]()
Баща ми особено е много против боя
иначе като по-малка мн ме мързеше да уча и редовно си изяждах по някой сборник по математика в главата от майка ми... затва съм станала учен човек![]()
![]()
хахах ами преди 1-2 дена.. пак ми цапнаха 1-2 шамара..![]()
is my religion
Първоначално написано от MajeStic
Само шамари.
Не!Не ме бият.. мама вече я е срам явно да ме бие,шото съм по висока от неяТо не че преди са ме били кой знае колко де..по един шамар да млъкна.Ма тва беше някуде до 2-3 клас.Ся сме вече на караници.. за излизане,прибиране,компани я и прочие.
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Не! Тате един път ме е бил за целия ми живот.. защото не бях ходил цял месец на училище. И не ме би заради това, ами защото го лъжех![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
маика ми преди ме спуква6е от бой,добре 4е се оттървах,ба6та ми мн рядко да ми удари някое 6амар4е,стига да съм си го заслужила![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
мама ми бие 6амар4ета когато наистина много съм я ядосала а пък тати никога не ме е бил![]()
mnoooooooogooooooooo rqdko..nai-mn 1 6amar..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от Chr!sSie
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
ами не се е случвало..не съм им давала поводи![]()
Никога не са ми посягали.Само са ми навиквали ,но и това рядко се случва. Но ,ако тръгнат да ме удрят някога ще стане голямо меле , понеже доста бързо се ядосвам и нервирам![]()
^^ Въх, Наде, представям си някой да ти посегне да те бие - ше му строшиш кофата![]()
-> Не са ме били и надали някога ще го направят. Може би, защото знаят, че после ще съжаляват![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами татко не никога,ама с майка много се карамеи има шамари понякога,ама на мен не ми пука
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не
Този период бе6е мн мн одавна![]()
никога не са ме били,всъщност само веднъж,но то беше само един шамар като бях 2клас и то заради една задача![]()
това бях азПървоначално написано от Анонимко
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Не,никога не биха ми посегнали.Много се разбирам с тях.Готини са.
<3 ^^
като малка хапвах по някое шамарче....но сега се предпочита конското
![]()
освен това ве4е мога да се отбранявам...и никой не може да ме докосне
![]()
шегувам се..просто вкъщи има много пове4е мир испокойствие от преди и когато трябва не се бием а разговаряме!
еммм некогато съм била малка-да..щото съм била ебати изродчето
хаха ама сега може да ми се карат понякога когато напраа някоя глупост но не и да ми посягат
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.