- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бият ли ви родителите?
До 7-8 години, като бях малък, яко ме трепеха, но какво да направя, като някой хора не знаят как да се разбират с децата си...
Не .. обаче имаше случай баща ми да ми посегне тогава майка ми му каза ако го направи още веднъж няма да види нито мен, нито майка ми, нито сестра ми повече и е нямало повторен случай.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Хахах,от малка знаят,че съм животно.
Боя не е начин на решение,поне не и при мен.Никога не са ме били,нито наказвали.Крещяли са ми сууупер много(1-2 клас).След това сме имали суупер дребни спорове.Говорим си човешки,колкото и мненията ни да се разминават.![]()
ахах до 8 клас... сега нема да им се получи... (10 СЪМ) мама вече неможе да ме бие а тати няма желание
Не. Това не е начинът за правилно въпитание! Наказания, да, но не и бой. Още повече, че въпросът на заглавието звучи сякаш питаш дали редовно си ни бият.![]()
Мен никога не са ме удряли!Сестра ми като малка,защото се криела под масата да псува!![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Като бях малък(сиг. 5-6-7 г.,някъде там) баща ми ми изпра такъв шамар в гъза,че фръкнах от коридора в хола![]()
![]()
![]()
.Ама тогава заслужавах мн повече
.Иначе не са ме били :P
ами като бях малка се е случвало..ама сега отдавна не са ме шляпкалинямам предвид някакав зверски бой,амам колкото да разбера
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
аз съм казала, ако някой ми посегне се изнасям![]()
БисквитенотоЧудовище
Тати никога не ме е удрял...и мн рядко е крещял.
Мама преди ме шамареше...преди години...а сега още крещи и изпада в некви кризи
Като малък бая шамари съм отнасял,ама то и аз много ги нервих пък баща ми беше тогава военен и така.От тогава съм си казал че никога няма да бия децата ми.Ама иначе от 6 клас (сега съм 11) не са ме удряли и няма да ме ударят де![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
mene samo vednyj ba6ta mi me udari 6toto 6tqh da mu izvadq okoto s edna vilica ama bqh na okolo 4 godini, ina4e ne sa me bili
Никой не смее да ми посяга.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Като бях по-малък ме биеха постоянно за щяло-нещяло(много тъпо а?) Баща ми и сега ми се заканва на сериозно ,но знам ,че няма да ме удари, понеже ,ако го направи ще е в негов много голям минус.
като малка,но...само шамарчета![]()
никога никой не ме е удрял![]()
No martini .. no party..
никога в последните 10 години (от както станах що-годе разумен човек и разбирам от приказка)
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Не ме бият![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
nikogo vapreki 4e go zaslujavam![]()
Еми сериозен бой съм яла 2 пъти като бях по-малка ... До скоро баща ми доста често си позволяваше да ме удря за щяло и нещяло ... докато не взех мерки... не избягах от нас... и така, от тогава проблеми с бой нямам![]()
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
ne ! :P