- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- koi e po stisnat
И двамата не са от най-дашните, ама като чели тате е по-голямата скрънза![]()
nito edin ot dvamata![]()
Мамето...![]()
![]()
Майка ми тя се няма ми то не може да земеш заплата да я изхарчиш за глупости от рода...сичко квот ви доиде на ум и после нямам ама за нас тва не е проблем защото баща ми изкарава достатачно пари за всички ни и все тои ми дава поне не пита защо са ми!
Az ako 4akam na ba6tami da mi dava pari trqbva da sedq bez ni6to.ei tui mn ma drazni v nego
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
еми татипонякога,когато искам нещо,трябва примерно да играя на нещо с него за да ми го даде,щото ина4е не дава
ама ина4е е супер
а мама въобще не е стисната
![]()
Не са стиснати,просто има по-важни неща за купуване,обаче като има пари дават(Т'ва е приблизително рядко...)
И двамата са много стиснати за това си изкарвам парите сама ... от майка ми получавам някакви смешни пари а от баща ми и една стотинка не вземам
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Баща ми не е стиснат.Когато поискам пари за нещо каквото и да е то,той ми дава.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
i dvamaat ama ba6tata po malko
( za pari ako iskam da mi dadat ... davat i dvamata ama trqq kazvam za kakvo sa mi)
Ами и двамата са стиснати,но когато искам нещо което наистина ми трябва дават....танито дават,нито пък са стиснати 50/50
Никой..и двамата ми дават когато си поискам \/ \
/ \
/
Мечтите са безкрайни..
тати, но той ми дава мн 4есто пари за 4асти за компа и разни аксесоари за него, а пък аз по4ти само такива работи си копувам, така 4е съм доволна!
Татко ми дава повече пари,но и от майка ми не мога да се оплача.Моите родители не са стиснати,винаги ми дават.
<3 ^^
ами не мисля 4е са стиснати но може би майка ми
![]()
И двамата не са стиснати, но по-скоро мама![]()
Тате колкото съм му поискал, толкова ми е дал![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
и двамата май еднакво, ма тати сякаш е съвсем мъничко по - добричъктой ме пита колко искам и дава, па мама сама си преценява...
До скоро мама беше по стисната, а тати даваше повече парички, но напосдък май си смениха ролите. Но като цяло не се оплаквам, и двамата дават.Доволна съм![]()