- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Naked real ...
При всяко едно нещо е така - има възход и падение, всеки път с различна продължителност,а и се редуват. В началото започва хубаво, опияняващо, двамата не се познавате особено, изпъкват само добрите качества на човека с/у теб - тези, които те карат да те привлича още повечеС времето, рано или късно, се сблъскваш и с отрицателната страна, постепенно отрезняваш и започваш да забелязваш и останалите не особено приятни факти около този човек.
И тъй като толкова те е запленил в началото, не може да не ги преглътнеш, не може да не направиш компромис в името на онова, което те е очаровало в негоИ така всеки път, когато не харесаш нещо или се огорчиш, налага ти се да го подминеш заради хубавите ви моменти до сега, заради преживяното, заради положителната страна, която първоначално те е впечатлила.
Бавно, но славно обаче, малките неща, които са те разочаровали, убиват останалото... накрая се получава така, че без да забележите коренно сте се променили в очите на този отсреща, а и самият живот, ежедневието, опитът ви е променил и няма изход - всеки трябва да си избере нова посока, в която да върви. А защо никак не ви се иска, защо е толкова трудно и изобщо не го желаете наистина: заради спомените от преди, спомените за човека, в когото сте се влюбили в самото начало, човека, отдавна останал в миналото, но когото толкова копнеете да почувствате, че е тук отново.. поне за миг![]()
Рано или късно успяваш все пак да се измъкнеш от този мираж и да се осъзнаеш... всичко си има начало и край, но краят е, за да може нещо друго да започне, и в повечето случаи така и става![]()
Трябва само известно търпение.. Всичко е един неизбежен кръговрат. Едно отминава, друго идва и всеки път е по свой си начин значимо за теб...докато не го преживееш.. понякога и след това, но вече не те гложди отвътре.
Хаха, никога не ми се е случвало на мен наистина, дълги връзки съм нямала, а и лесно подминавам всичко случващо се, което не ми носи радост или ме кара да зациклям на едно място... гледам по-бързо да се оттърва![]()
![]()
Това, което казах, са лични наблюдения върху приятели и близки, та дори и непознати, за това поправете ме, ако някъде греша..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.