Здравейте.Ми постоянно чета проблемите на всички писали във форума, който търсят съвети и така нататък.Но не разбирам едно- защо всички толкова му мислят-каво ще стане какво ще си помисли и т.н.Все пак живота не се върти само около едно момче/момиче. Има толкова други неща за който да се мисли.Защо когато едно момче/момиче ви е одрезало трябва да настоявате. Все пак нито ще е първия/първата нито последния/последната. Живели сте до сега без нея/него и това че сега не сте заедно не значи че живота свършва. Не се впрягайте толкова много ще доиде и някои/я друг/а.Това не е края.Просто си живейте, забавлявайте се все пак никои не знае какво го очаква.Дори и без момчета/момичета не се свършва всичко.Какво от това ше си нямаш гадже това не ти пречи да излизаш да се веселиш.Затова не се впрягайте толкова много. Живейте си ден за ден. Човек никога не знае какво може да му се случи. Мислето му тогава когато дойде. Просто се наслаждавайте на живота, защото той е много кратък, а само като се тормозите повече си го скъсявате. Гледайте на нещата по позитивно. Ми това е от мен. Неочаквам отговор но на този които ще ми пише предварително благодаря !!!