.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    Ti pa koi znae kvo e se edno az sym na 18 i nosq 49 ti nomer .. ( nese ebavam .. :} )
    I super trudno si namiram ubuvki .. ama pa orata kolko mi se radvat :P i samo me pitat golema li mi e patkata :P ta glei go ot hubavata strana

Абе кво ти пука за мнението на другите?! Аз съм на 14, висока съм 175 инося 40ти номер! Абе яяяяяя! Нахлузваш едни кецки и сичко е перфе!

Фен
    Град
    Варна
    Е кво аз съм момче на 15 и нося 47 1/3 Няма нищо лошо в това освен, че от догодина ще трябва да си поръчвам маратонки по интернет хъх
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    хм.. аз съм момиче на 16 и кецовете ми са 44 *гръмвам се*
    иначе нося 43 гуменки и в 42 обувки едва се набутвам.. за сметка на това съм 183 някъде и никой не ми гледа краката, а вс ме питат дали се интересувам да ставам манекенка.. тва е вариянт - няма да е твоя отговорност да си търсиш обувки за ревюта абе ти като си на 13 значи имаш още да порастнеш, така че се примири и да не ти пука
    бтв в сърбия хората са мн високи и по магазините нямаш проблем да си намериш номер дамско ако минаваш от там де

tochno kato tebe sum. Az nosq 42 nomer no sum po4ti na 13 i sum 1,63
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Цитирай Първоначално написано от punisher
    спокойно
    аз съм на 14 и нося 41...
    ама все тая.. и аз понякога не мога да си взема обущата,които ми хареват заради тва
    да аз съм 170 и нося 41 номер ама кво да правя , не ме интересува.

Re: Moderated: Аз съм момиче на 13 и нося 42-ри номер обувки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam momiche na 13 i nosq 42 nomer obyvki visoka sam 170 ujasno eee kato hodq za obyvki horata mi se smeqt a san oshte nq 13 mrazq see tova normalno li e be ???i ako nqkoi znae za poruchka na obyvki kade moga da si napravq mn mersi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ами...........ненормално.......... но какво да се прави номера на кракът не можеш да си промениш.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Следващия път, когато някой се подиграе за размера на ходилата ти го питай, дали иска една обувка 42 номер в муцуната.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    София
    еми нз къде можеш да си поръчаш ,ама примерно може да си купуваш кецове те са ...унисекс осене розовите де и има всякакви номера

Re: Moderated: Аз съм момиче на 13 и нося 42-ри номер обувки

Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam momiche na 13 i nosq 42 nomer obyvki visoka sam 170 ujasno eee kato hodq za obyvki horata mi se smeqt a san oshte nq 13 mrazq see tova normalno li e be ???i ako nqkoi znae za poruchka na obyvki kade moga da si napravq mn mersi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ами...........ненормално.......... но какво да се прави номера на кракът не можеш да си промениш.
    saglasna sam s tva,4e trqq da svikne6,6oto nqma da ti stane po malak kraka....prepora4itelno e ne nosi6 ostri obuvki,6oto hodiloto 6e se izdalji o6te(kazaha go tva i predi men)....i az sam na 15 i nosq 37-38 i sam si syper,obuvki si namiram sqkakvi,nqqm takaf problem i za pora4vaneto nz kak moje da si pora4a6

.

Тцтц абе кво ти пука бе момиче аз съм на 17 и нося 39 номер висока съм 167 см.. не мисля, че има нещо срамно в това кой номер обувки носиш.. А пък и нали знаеш, който те харесва те харесва каквато си.. така че да не ти пука от скапаните коментари на някои лекомислени и глупави създанийца..
    Love Ickooo

кво ти пука какжо мислят другите-аз сам на 14 висока съм 176 и нося 41 номер обувки-виж го от другата страна,както каза Out Of Love`f изпозвай този дар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си