- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Аз съм момиче на 13 и нося 42-ри номер обувки...
Ti pa koi znae kvo e se ednoaz sym na 18 i nosq 49 ti nomer .. ( nese ebavam .. :} )
I super trudno si namiram ubuvki .. ama pa orata kolko mi se radvat :P i samo me pitat golema li mi e patkata :P ta glei go ot hubavata strana![]()
Абе кво ти пука за мнението на другите?! Аз съм на 14, висока съм 175 инося 40ти номер! Абе яяяяяя! Нахлузваш едни кецки и сичко е перфе!![]()
Е кво аз съм момче на 15 и нося 47 1/3Няма нищо лошо в това
освен, че от догодина ще трябва да си поръчвам маратонки по интернет хъх
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
хм.. аз съм момиче на 16 и кецовете ми са 44 *гръмвам се*![]()
иначе нося 43 гуменки и в 42 обувки едва се набутвам.. за сметка на това съм 183 някъде и никой не ми гледа краката, а вс ме питат дали се интересувам да ставам манекенка..тва е вариянт - няма да е твоя отговорност да си търсиш обувки за ревюта
абе ти като си на 13 значи имаш още да порастнеш, така че се примири и да не ти пука
![]()
бтв в сърбия хората са мн високи и по магазините нямаш проблем да си намериш номер дамскоако минаваш от там де
tochno kato tebe sum. Az nosq 42 nomer no sum po4ti na 13 i sum 1,63
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
да аз съм 170 и нося 41 номер ама кво да правяПървоначално написано от punisher
, не ме интересува.
Първоначално написано от Анонимко
ами...........ненормално..........но какво да се прави номера на кракът не можеш да си промениш.
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Следващия път, когато някой се подиграе за размера на ходилата ти го питай, дали иска една обувка 42 номер в муцуната.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
еми нз къде можеш да си поръчаш ,ама примерно може да си купуваш кецове те са ...унисекс осене розовите деи има всякакви номера
saglasna sam s tva,4e trqq da svikne6,6oto nqma da ti stane po malak kraka....prepora4itelno e ne nosi6 ostri obuvki,6oto hodiloto 6e se izdalji o6te(kazaha go tva i predi men)....i az sam na 15 i nosq 37-38 i sam si syper,obuvki si namiram sqkakvi,nqqm takaf problem i za pora4vaneto nz kak moje da si pora4a6Първоначално написано от namina
![]()
Тцтц абе кво ти пука бе момиче аз съм на 17 и нося 39 номер висока съм 167 см.. не мисля, че има нещо срамно в това кой номер обувки носиш.. А пък и нали знаеш, който те харесва те харесва каквато си.. така че да не ти пука от скапаните коментари на някои лекомислени и глупави създанийца..![]()
![]()
Love Ickooo
кво ти пука какжо мислят другите-аз сам на 14 висока съм 176 и нося 41 номер обувки-виж го от другата страна,както каза Out Of Love`f изпозвай този дар![]()