- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мислите ли, че, ако опознаете себе си, ще се намразите?
По-скоро ако НЕ опозная себе ще се намразя... може да не опознаеш другите... (понякога цял един живот не ти стига, за да разбереш човека до себе си).. но да не знаеш на какво си способен...да не можеш да си признаеш грешките...да не можеш да се изправиш с/у себе си... все едно си живял напразно... трябва да се опознаеш и да се приемеш такъв какъвто си...а не да се стремиш да подражаваш на някого или да изгубиш самоличността си заради някого.Първоначално написано от bboy_bunker
А относно видовете хора... аз съм от 2рия и 3тия вид![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами аз предполагам,че съм от втория тип,защото както казаха по-нагоре имено по външния вид на човека съдиш отначало, но според мене колкото и красив и добре изглеждащ да е, ако е само "опаковка" не си заслужава.![]()
мисля, че всеки човек спада към втората категория, включително и аз. напълно естествено и разбираемо е да "оцениш" един вид външноста на човека. все пак визията е тази, която привлича погледа ни първоначално. от там нататък всеки си прави сметката за това доколко иска и доколко може да опознае съответния човек.
иначе аз лично мога да кажа, че се познавам. не в детайли естествено. има много неща, които аз не забелязвам, но не един или двама души са ми казвали, че притежавам - било то като положителни или отрицателни качества
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg