.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помощ

Фг
    Guest

Помощ

Здравейте.Проблема ми е такъф,че като еба и после кат тя свърши и аз си то извадя от нея и в презерватива има неква бяла течност.Моля помогнете тва се случва секи път кво е тва дето ми тече от пишката.Много ме е страх да не е нещо сериозно.

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от Фг
    Здравейте.Проблема ми е такъф,че като е** и после кат тя свърши и аз си то извадя от нея и в презерватива има неква бяла течност.Моля помогнете тва се случва секи път кво е тва дето ми тече от пишката.Много ме е страх да не е нещо сериозно.

Ами вероятно е мозъкът ти,разбира се ако имаш такъв,в което се съмнявам

Guest
    da nai-veroqtno e mozakat ti

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ааааама,че сте глупави...
    тоя има няква инфекция
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest

Здравейте.Проблема ми е такъф,че като е** и после кат тя свърши и аз си то извадя от нея и в презерватива има неква бяла течност.Моля помогнете тва се случва секи път кво е тва дето ми тече от пишката.Много ме е страх да не е нещо сериозно.
    Роди ме мамо тъп, а аз сам ще се изруся.. боже момче... ти си уникално прост заключеете темата или я изтрийте

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Роди ме мамо тъп, а аз сам ще се изруся.. боже момче... ти си уникално прост заключеете темата или я изтрийте
    хаха ем пита човека е ви кот го нападнахте
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07

Ами вероятно е мозъкът ти,разбира се ако имаш такъв,в което се съмнявам
    Даааааааа тежка диагноза земи иди на лекар, звучи ми серьозно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си