.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Как трябваше да реагирам?

Две мацки ме гледаха като Лолита в тролея, не откъсваха поглед от мен. И аз ги гледах. Едната беше руса, другата - тъмнокоса, май бяха приятелки. По погледите им усетих, че ме гледат по оня начин... И аз нищо не направих, слезнах на следващата спирка. Какво трябваше да направя, да пробвам да ги заговоря с "Ние не се ли познаваме от някъде?" и тя като каже: "Не мисля.", аз да й кажа: "Ами нека да се опознаем... Какъв ти е телефона?".

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ouff... kak moje da puskash podobna tema za Boga?!

=D> =D> =D> Да да точно това им кажи !

Guest
    Еми не знам какво да я заговоря, всичко е изтъркано. Истината е, че мъж и жена вече не могат да си говорят за нищо - никакви общи интереси, все едно са от различни светове. Трябваше да й кажа: "Кво ме зяпаш ма, не са ли те учили, че е невъзпитано да се зяпа?!" но така тя щеше да се сдуха и звучи като обида. Кажете ми какво да им казвам?

Супер фен
    ем най-лесното ве: "Кажи е, малката/сладурче/миличка (или кфото си избереш)".. тя щи фкара некаф учуден поглед, и казваш "ами гледаш ме значи съм ти интересен, кажи кфо те валнува" и тя би тряало да почне да ти лафи и така..
    пък кфо толкоз ви е проблема в заговарянето не мога да разбера.. не вярвам някой да хапе.. няма значение кфо толкоз ще кажеш.. кфото ти дойде на акъла в момента..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Игнор
    Guest

Непознатите са за пълен игнор

Тия момичета са невъзпитани, чужд човек не се забелязва.

Трябвало е да ги заговориш.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Еми да, тряяло е да ги заговориш, след като са те гледали по ония странен начин.

Guest
    Да ги заговоря с какво? Нищо не ми хрумваше. Аз по принцип говоря малко, но винаги на място. Мразя излишните приказки. Кво да им кажа: "Кефите ме, дайте си телефоните?" ли? Не върви така, щяха да ме помислят за луд. Жалко, изпуснах си едно евентуално гадже и една евентуална приятелка.

Guest
    Или по-скоро трябваше да заговоря русата. И двете ме гледаха, но аз повече гледах към русата. СНа другата обърнах внимание за малко.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Трябвало е да ги заговориш.
    дам трябвало е , жалко изпуснал си шанса
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ами да наистина е трябвало да ги заговориш.Да ги питаш кво толкова интересно намират в теб та не отделят поглет от теб

Ам,че е трябвало да ги заговориш е трябвало ама си си изпуснал шанса .. ама гледай друк път ако има пак подобна ситуация да не седиш само да гледаш и да се усмихваш,а пък какво трябва да им кажеш зависи от самата ситуация.....ама общи неща,да покажеш ако имаш чувство за хумор...пък той разговора ще си тръгне сам !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    Ами да наистина е трябвало да ги заговориш.Да ги питаш кво толкова интересно намират в теб та не отделят поглет от теб
    Може би защото съм много готин и хубав.

Град
    ..във един измислен свят..
    Ами супер момент си имал да ги заговориш..ама ..съжалявам.

Мега фен Аватара на koalka
    Можел си да ги заговориш, както казаха другите, но какво пък...такива възможности много ще имаш.

Guest
    О, да много. Другия път! Защото аз досега съм имал едва пет-шест най-много за пет-шест години.

Guest
    Е може би, защото през ези пет-шест години излизах само до училище и обратно и до магазина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си