.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Тя вика, че съм луд

Аз й казах на моята, че обичам, когато ми смучат тестисите, и тя се засмя подигравателно и вика: "Ти луд ли си?". Да я скъсам ли, щом не уважаве мен и моите предпочитания? Тя и за други неща така ми е викала "Ама ти защо вече слушаш по-малко чалга? Не ме кефи това асоциално поведение." "Не ми харесва как се обличаш, носи нещо по-модерно."

хахаха малее тегли и на тъз една майна е и да си върви по пътя.. няма са оставяш да ти казва какво да праивиш..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Само да вметна, че не съм я карал насила да ми смуче топките. Просто споделих с нея, иначе и тя ми сподели някои неща. Направо я късам и това е. Има ли смисъл да се опитам да я променя? А относно модните тенденции е все на първо място по модните въпроси.

Ами ни та знам , но по някои път и критики трябва да търпиш..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Пич, ако тва е вярно, тя или не те обича, или е няква огромна егоистка!И кво, тъй като си слушал по-малко чалга, поведението ти било "аморлно" ? тя въобще знае ли кво значи тва?Спорет мен е наква тъпа п...а, а още повече, щом питаш нас, относно тва дали да скъсате, значи ти се иска, но се колебаеш, вземи я зарежи! ако не го напрайш, може да си довдеш някви комплекси! Спорет мен е важно да изказваме мнението си, и желанията си, а този до нас е длъжен,(потчертавам длъжен, щом ходим..) поне да ни чуе, и ако не е съгласен или доволен, поне да каже защо, а не да ни реже егоистично и гадно с неща от сорта но "Да не си луд?" или "Да, да, ти не си в ред.." или от сорта!Зарежи я , на тоя свят има къде къде по-готини и точни....Късмет!

Guest
    Е добре, и без това ми писна от нея. Нея лесно ще я зарежа, ами ако и класът ми е такъв? Иде ми да ги разстрелям!

Ми явно имате мно различни вкусове

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Важното е младите да се обичат!Всичко ще се оправи!Но аз не търпя такова поведение!

Град
    Варна

Re: Тя вика, че съм луд

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз й казах на моята, че обичам, когато ми смучат тестисите, и тя се засмя подигравателно и вика: "Ти луд ли си?". Да я скъсам ли, щом не уважаве мен и моите предпочитания? Тя и за други неща така ми е викала "Ама ти защо вече слушаш по-малко чалга? Не ме кефи това асоциално поведение." "Не ми харесва как се обличаш, носи нещо по-модерно."
    Ми за една причина да я зарежеш...начи си с нея само заради секса явно.Разбирам да ти прави свирки,ама за туй да ти смуче тестисите...де а знам аз не бих го направила също!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Re: Тя вика, че съм луд

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Разбирам да ти прави свирки,ама за туй да ти смуче тестисите...де а знам аз не бих го направила също!
    добре де,а заигравката с тестисите не е ли част от оралната любов според теб? ти само бастуна ли му смучеш..?странни хора..и все пак въпрос на вкус и предпочитания..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

xxx ti 6to ne q nabie6 taq kyrva
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

ахаха тя е доооста тъпичка тази мацка нищо лично ама за да ти казва обличай се по модерно хаха тя начи не ходи с теб заради самия теб ами заради външността си и за да се фука с теб малее хаха
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Fresh_touch
    Guest
    taq puk e mnogo vajna,za kakva se ima,ili te haresva takuv i se suglasqva s tova koeto ti haresva ili da si vurvi.ne trqbva da turpish takova povedenie nito e purvata nito poslednata,ako puk si misli che shte te promeni zashtoto tq iska znachi e mnogo zle,horata ne se promenqt

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми .. погледнато по-сериозно на проблема ти .. мога да ти кажа няколко неща:
    1.Ако аз имам по-сериозна връзка и приятелят ми направи забележка или обърне внимание на дрехите, с които съм и ми каже кое му харесва и кое не в тях, аз няма да се разсърдя, независимо, че няма да ми стане много приятно. Ще гледам да се поправя следващия път.
    2.Ако с гадже си говорим какво ни харесва в секса на шега и се бъзикаме и той изръси нещо, което аз никога не бих направила(примерно анален секс), аз ще му кажа "Да, да, луд ли си?! " или "Тъпак ! ", но ще го кажа с весел тон де.
    Обаче ако не на шега обсъждаме тази тема, ще се постарая да му покажа, че не ми е приятно да ме кара да правя неща, които искам и че очаквам от него да уважи решението ми.
    3.Относно музиката нямам думи - всеки сам решава какво да слуша..

Такам .. това дотук е моето лично мнение. Но като чета за твоята приятелка, тя явно си пада доста тъпичка, за да се държи така. Аз никога не бих могла да бъда с човек, който не проявява толерантност към моя вкус или моите желания и мнения.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами брат понякога трябва да се научиш да търпиш критика.......а относно твоята приятелка зависи с какъв тон го е казала...нз...сам преценяй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си