.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    anito_sf
    Guest

nqkolko vaprosa za sexa

zdr hora parvo da vi pozdravq super qk forum!
    i sega za men:zna4i az sam anito na 14 sam i mislq 4e sam malka za sex.priqtelq mi e na 16 i vse pak iskam da mu dostavqm udovolstvie po nqkakav na4in i zatova da vi pitam 4e sam savsem na4inae6ta.I ZA DVATA VAPROSA MI OTGOVARQITE ZA KOGATO SAM V OVULACIQ T.E. KOGATO E NAI-GOLQM RISKA DA ZABREMENEQ:
    1:ako toi e svqr6il i ima sperma po prastite i vednaga sled tova dokato o6te ne mu e izsahnala rakata pahne sa6tite prasti v men moje li da zabremeneq
    2:ako ima po prastite ot onazi te4nost pred-eqkulacionnata i vednaga pahne sa6tite prasti v men moje li da zabremeneq
    iskam da znam za da ne stane posle nqkoi gaf i da pi6a glupavi temi pak
    I NE ZABRAVQITE:OTGOVARQITE ZA VREMETO KOGATO RISKA E NAI-GOLQM T.E. KOGATO SAM V OVULACIQ MOJE LI PRI NQKOI OT DVATA SLU4AQ DA ZABREMENEQ I V KOI VEROQTNOSTTA E PO GOLQMA. mersi predvaritelno i 6te 4akam mneniq

anito_sf
    Guest

aide be hora!!!!!!!!!

aide be hora kajete naistina me interesuva

Re: nqkolko vaprosa za sexa

Цитирай Първоначално написано от anito_sf
    zdr hora parvo da vi pozdravq super qk forum!
    i sega za men:zna4i az sam anito na 14 sam i mislq 4e sam malka za sex.priqtelq mi e na 16 i vse pak iskam da mu dostavqm udovolstvie po nqkakav na4in i zatova da vi pitam 4e sam savsem na4inae6ta.I ZA DVATA VAPROSA MI OTGOVARQITE ZA KOGATO SAM V OVULACIQ T.E. KOGATO E NAI-GOLQM RISKA DA ZABREMENEQ:
    1:ako toi e svqr6il i ima sperma po prastite i vednaga sled tova dokato o6te ne mu e izsahnala rakata pahne sa6tite prasti v men moje li da zabremeneq
    2:ako ima po prastite ot onazi te4nost pred-eqkulacionnata i vednaga pahne sa6tite prasti v men moje li da zabremeneq
    iskam da znam za da ne stane posle nqkoi gaf i da pi6a glupavi temi pak
    I NE ZABRAVQITE:OTGOVARQITE ZA VREMETO KOGATO RISKA E NAI-GOLQM T.E. KOGATO SAM V OVULACIQ MOJE LI PRI NQKOI OT DVATA SLU4AQ DA ZABREMENEQ I V KOI VEROQTNOSTTA E PO GOLQMA. mersi predvaritelno i 6te 4akam mneniq

Няма нужда да се мазниш,като казваш,че форума е як

anito_sf
    Guest

az kato pitam iskam seriozni otgovori

da iskam seriozni otgovori i pitam seriozno i izob6to ne mi e celta da se podmazvam na nqkogo!pomislete si ne e li po dobre da pitam sega a ne posle sled kato sam napravila gaf!otgovorete sega za da ne mi vikate posle

Можеш.
    HEP is not style! HEP is my life!

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Разбира се че можеш!Казват че сперматозоидите живеят малко в кислородна среда,но не знам колко малко е това малко!Така че .......

anito_sf
    Guest

iskam da vidq o6te mneniq

blagodarq za otgovorite az principno znam 4e kogato e prerma i ima ovulaciq moje za taq drugata te4nost mi e po interesno aide pi6ete mi

Re: iskam da vidq o6te mneniq

Цитирай Първоначално написано от anito_sf
    blagodarq za otgovorite az principno znam 4e kogato e prerma i ima ovulaciq moje za taq drugata te4nost mi e po interesno aide pi6ete mi
    Офф кво още искаш да ти пишеме... и в двата случая можеш да се надуеш и толко
    HEP is not style! HEP is my life!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Макар и малка(чак мижава) вероятност от настъпване на бременност съществува. Защо трябва да те рови, когато по ръцете си има сперма..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма да те рови,бе. не може ли да се имие, да се избърше и тогава да се занимава с теб? по принцип,за да се забременее освен овулацията е необходимо и определено количество сперматозоиди, които не са 1-2,а също и дълбокото впръскване на същите тези сперматозоиди във влагалището ти! Ама да не те пипа за по-сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си