- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- priqtelstvo m/u momi4e i mom4e
Приятелството между момиче и момче е много относително нещо...зависи от хората и обстоятелствата!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
еми може да има..аз лично имам такива и мога да кажа до голяма степен,че момчетата са по-добри приятели от момичетата в някои отношения (в повечето) но случва се често да прерастне в нещо повече и когато стане това само за единия..![]()
Много зависи от хората. Аз лично имам приятели момчета, но не сме толкова близки колкото с приятелите ми момичета. Е, има само едно изключение, обаче той е гей, тъй че...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
напълно чисто и безкористно приятелство, в което няма поне минималко привличане -чувствата могат да се осъзнаят късно, но тях със сигурност ги има. патила съм си вече на два пъти от подобни "мъжки приятелства"
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
ami az mislq 4e mogat da sa mnogo dorbi priqteli no e tvurde veroqtno da stanat ne6to pove4e, sled vreme da se naranqt i da si zagubqh priqtelstvoto taka 4eee.... :!:
est 4e moje da ima imam si dvama priqteli s koito kato se sabera mi e mn po qko i zabavno ot kolkoto s priqtelki.Nqkoi momi4eta se sabirat za da obsajdat koq s kakva dreha dens bila pak ot kade si q kupila i t.n. na men tva li4no mi e sku4no!A pri mom4etata takova ne6to nqma