.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    *Там където не могат да ме намерят...

Нощта е моя...

Нощта е моя, времето е спряло
    и светлините са отдавна изгасени,
    град угаснал е във сенките на мрака,
    нощта е тук, единствена за мене.

Вратата на сърцето още зее,
    тъма горчива спомени преглъща,
    единствен въглен в ъгъла догаря
    и сива пепел в блясък той превръща.

Вратата се притваря все по-бавно
    да заличи последните блуждаещи искри,
    лек полъх всяко пламъче докосва,
    но въгленът не спира да гори.

Нощта е тук, часовникът тиктака,
    отмерва времето на тлеещата жар,
    за силен огън в мен копнеж бушува,
    нощта е моя, нека е пожар!

sux
    180- бан на профил 2 т.

sux
    180- бан на профил 2 т.

ми нека си бъде по-добро, за мен си остаа чалга текст.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
    чалга текст?
    Много по-добро е от останалите неща, които се избълват във форума!
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на Barbie
    Хъх, и на мен ми се види симпатично. Аве, не мога да ви разбера, леят се наляво-надясно неземни хвалби, а в момента, в който се появи нещо по-стойностно, най-малкото с издържан ритъм и поетична форма (пък и е любовна лирика...какво очаквате?!) и изведнъж - не ви харесва.

Към авторката -
    в първата строфа можеш да смениш "град" с "градът", за да падне ударението на втората сричка и да се запази стъпката

В третата строфа, вторият ред, дори чисто визуално си личи, малко затруднява. Можеш да ги махнеш тия "блуждаещи". И като цяло, пишеш малко разтеглено (така де, аз имам същия проблем - малко претрупан изказ). Принципно е много по-голямо майсторство с по-малко думички да изразяваш повече мисъл. Съветът ми е да четеш повече съвременна поезия, изказът ти е някак архаичен, някои образи са малко...банални

Но като цяло ми допада. Не коментирам толкова съдържанието, защото това е много персонално, в крайна сметка изразяваш чувства и аз нямам право да ти давам акъл. Поздрав!

Град
    I Am Bleeding Somewhere Cold
    Така Дани браво мила наистина ми харесва
    В моя свят объркан от бяла светлина,
    вслушвам се аз в бялата тишина
    спокойствието ме обгръща,
    и белият ми свят пак ме прегръща.

Град
    *Там където не могат да ме намерят...
    Barbie благодаря за съветите

Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Хъх, и на мен ми се види симпатично. Аве, не мога да ви разбера, леят се наляво-надясно неземни хвалби, а в момента, в който се появи нещо по-стойностно, най-малкото с издържан ритъм и поетична форма (пък и е любовна лирика...какво очаквате?!) и изведнъж - не ви харесва.

Към авторката -
    в първата строфа можеш да смениш "град" с "градът", за да падне ударението на втората сричка и да се запази стъпката

В третата строфа, вторият ред, дори чисто визуално си личи, малко затруднява. Можеш да ги махнеш тия "блуждаещи". И като цяло, пишеш малко разтеглено (така де, аз имам същия проблем - малко претрупан изказ). Принципно е много по-голямо майсторство с по-малко думички да изразяваш повече мисъл. Съветът ми е да четеш повече съвременна поезия, изказът ти е някак архаичен, някои образи са малко...банални

Но като цяло ми допада. Не коментирам толкова съдържанието, защото това е много персонално, в крайна сметка изразяваш чувства и аз нямам право да ти давам акъл. Поздрав!
    Слушай Барби! Ако има изобщо някой в този форум който дава реални оценки, а не празни хвалби това е тя, както и Анито.сл и Дет Хор (както и да се пише извинявай, че не се сещам точно)
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Слушай Барби! Ако има изобщо някой в този форум който дава реални оценки, а не празни хвалби това е тя, както и Анито.сл и Дет Хор (както и да се пише извинявай, че не се сещам точно)
    Добрее? Аз нищо не съм казала по тоя въпрос. Казах, че ми допада стихотворението...най-малкото доста повече от голяма част от останалите неща, които чета тук. И съвсем добронамерено се опитах да дам малко градивна критика, тъй като смятам, че така бих била по-полезна от колкото просто да кажа дали ми харесва или не. В крайна сметка, човек публикува такива неща по форумите като очаква мнения, които ще му помогнат да стане по-добър.(Поне би трябвало да е така, иначе естествено, че всеки обича да се прехласват по творенията му, но конструктивната критика е далеч по-полезна.) Каква е файдата да кажа просто "Допада ми" или пък "Кофти е"? Опитвам се да обосновавам мненията си.
    (Съгласна съм, че Death Whore дава доста обективни оценки )

Град
    Добрич/Свищов
    Добрее? Аз нищо не съм казала по тоя въпрос. Казах, че ми допада стихотворението...най-малкото доста повече от голяма част от останалите неща, които чета тук. И съвсем добронамерено се опитах да дам малко градивна критика, тъй като смятам, че така бих била по-полезна от колкото просто да кажа дали ми харесва или не. В крайна сметка, човек публикува такива неща по форумите като очаква мнения, които ще му помогнат да стане по-добър.(Поне би трябвало да е така, иначе естествено, че всеки обича да се прехласват по творенията му, но конструктивната критика е далеч по-полезна.) Каква е файдата да кажа просто "Допада ми" или пък "Кофти е"? Опитвам се да обосновавам мненията си.
    Ама аз това казах че твоето мнение е добре да се взима под внимание, защото е обективно. Поздрав.

Ама аз това казах че твоето мнение е добре да се взима под внимание, защото е обективно. Поздрав.
    Не ми обръщайте внимание днес. Уча за изпит - това извинява всички щуротии, които пиша!!!

любовната тематика съкс дикс, мейти

Цитирай Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
    Много по-добро е от останалите неща, които се избълват във форума!
    пример?

те едно 90 % от нещата, дето се... буквално 'избълват', да не кажа нещо по-лошо, са точно на тая тематика...
    и не слагай ВСИЧКИ творби под общ знаменател... има и доста по-добри и изградени смислово от това
    Не е особено обективно да критикуваш "тематиката". Това е любовна лирика. Сърдечни трепети я вълнуват девойката, за тях пише. В това, че може би не обичаш любовни излеяния в стихотворна форма, нищо лошо няма, но пък и не значи, че стихотворението не е симпатично. От чисто техническа гледна точка е по-добро от доста от нещата. (Не смятам за правилно да коментирам темата - прекалено субективно и индивидуално е.)

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Слушай Барби! Ако има изобщо някой в този форум който дава реални оценки, а не празни хвалби това е тя, както и Анито.сл и Дет Хор (както и да се пише извинявай, че не се сещам точно)[/quote]

anito.sl вече е _[LiFe-StiLe]_F айде моля ви се, не го забравяйте
    по темата: на мен лично доста ми допадна. не мога да съдя за строгите норми, които трябва да притежава един стих, именно поради факта, че и аз пиша от малко време само от 2 години, но има нещо в това стихотворение, което много ми допада. обичам подобни преплетени фрази, които са написани по начин, който сам те приканва да вникнеш в тях и да искаш наистина да осмислиш кое какво е за теб! мисля, че има силен финал:
    "Нощта е тук, часовникът тиктака,
    отмерва времето на тлеещата жар,
    за силен огън в мен копнеж бушува,
    нощта е моя, нека е пожар!"

определено е добро... нощта е моя, нека е пожар... само тези думи те карат да настръхнеш
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си