- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако на следващ Вип Брадър...
Би ми харесало, ако на следващ Вип Брадър съберат Албена Вулева с други, да видим, дали ще стане бой.
ХахахxaxaxaaxaхахаххаПървоначално написано от 182+44_4adel
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ооо, недейте така да я плюете!Какво, завиждате ли и?Албенчето си я поцнавам,и даже много добре прави като ги подрежда другите!
Абсурд е да я вкарат нея, то ще стане една....Нали не могат да се бият, обаче ще стане мелето и няма да останат хора в къщата.![]()
Ще е яко ако вкарат Албена Вулева и проф. Вучков..![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
Волен Сидеров не го ли искате и него![]()
![]()
![]()
хъхъ..
Първоначално написано от Денислав
Па тя ако се види в огледалото ще умре от инфаркт бе
Тя може да не е толкова зле, ама кво ми тръгнала да оплюва другите, да си гледа нейния живот - не чуждия ....
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Това за Волен Сидеров и Вучков не беше зле, ноооо аз съм твърдо решена да не позволя на НОВА да пуска такива л**на отново! Ще отида до кабинета на г-н президента на нова, ще му тропна с краченце, пък дано да ме послуша..![]()
Сори ама няма да има място за Албена.
На нейно място ще са майката и бащата на Здравко, родителите на Христина и всички техни братовчеди, братовчедки, лели, чичовци и т.н.
Би ми било интересно само ако вкарат Спенс или Ицо Хазарта вътре![]()
И не те е срам да си го признаеш? Аз щях да потъна в земята ако имах такива познатиПървоначално написано от Денислав
=D> Ще ги вкарат, че ще ги и оженят вътреПървоначално написано от Sidewinder
Направо що не вземат да направят Приморско Brother?
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
То кой е луд да гледа Нова?