.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    asetoooo
    Guest

KolKoto Mojete Pove4e mI pOmaGaiTe PLS

Imah si prqtel do 1 sedmica.. toi ne mi qvrva i mi natqkva se edna sly4ka deto bqh izlqzla s edn priqtel.. a ne mu kazah.. i se skarahme psoledno 6toto doide me zema ot nas... bqhme v edno zavedenie.. no tam be6e nai dobriqt mi priqtel i kadeto be6e sednal pe4e6e sl1nce a moq sedna na druga i me pomoli da sedna pri nego az kazah oo ne tuka pe4e ela ti pri men toi se iznervi kato si pomisli 4e se si praq ta6ak s nego i sqdam na drugi masi ne i na negovata.. ISKAM da si go V1rNA kak da mu kaja 4e go obi4am.. pls NE e eBAVKA tova iskam da mu obqsnq 4e dyrja na nego i 4e mnogo go obi4am a kato po4na da mu govorq toi mi vika aii stiga s izmishliotini ve4e po4vash da me draznish spri da mi pi6e6 NE MI VQRVA

Този човек за какви дреболии се хваща...ако той не иска да те изслуша не можеш да го принудиш.Нека мине малко време, той да се успокои и ще е готов да изслуша твоето обяснение.Тогава говори с него, обясни му чувствата си и ще се сдобрите.Ако пък не пожелае да те чуе, значи не иска да сте заедно и е по-добре да го забравиш и да потърсиш някой друг.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

asetoooo
    Guest

:)

Az znam 4e dyrji na mene no.. nz nqkaksi si misli 4e go lyja i si misli 4e ima drug v moq jivot nqkoi mu go izrysil tova.. i vqrva.. na si4ko ne i na mene .. a az naistina go obi4am ot 5 meseca sme zaedno i se razbira s roditelite mi i si4ki mn dobre i tva me radva.. mamka mu.. i nakraq..

Emi choek samo moga ti kaja che znam kak se chustvash!Doskoro imah tvoq problem V momenta i nie sme razdeleni i na men mi e gadno ama az ne ti pisah,za da se oplakvam.Slushai sq,nepremenno trqbva da govorish s nego i da go zastavish da te izslusha.Po chata nqma da stane shtoto moje te blockne ili ignorne kogato neshty ot kazanoto ne mu haresa.Nomera e da go hvanesh natqsno-kak,e vij tuka sama shte tqrbva da se opravish shtoto go poznavash po-dobre.Toi vse ti namira kosuri,ama moga da se obzaloja che i toi ne e bezgreshen.Kogato toi iztykva tvoite nedostatyci,kaji mu i ti kvi sa negovite!Ako namerite obsht ezik pomejdu si i si izqsnite za kakvo se karate i kakvi sa greshkite i v ediniq i v drugiq moje da se poluchi neshty mnogo hubavo Uspeh!!!

asetoooo
    Guest

:)

TaM e problema.. 4e mid ade ignor ahaha.. pak na jivo dneska izleze s nas moq nai dobyr priqtel go nakara da se ka4i v kolata i doide... kato po4nahd a mu govorq.. toi kaza mlykni govorish gluposti po dobre ne mi govori a mrazq da se unijavam a to4no tova pravq..

Em togava s negovite kamyni po negovata glava!Lichi si che go obichash,inache nqma da pishesh tuka obche sigurna li si che i toi te obicha?!Shtom toi se dyrji taka,em dai malko po ostro i ti.Pravi se na nepokis(ne pylen est shtoto moje da go otblysnesh).Ne govori s nego,izchakai toi da te zagovori.Ne se zaribqvai,izobshto nqmai nikakvi kontakti s momcheta edno izvestno vreme,za da ne mu dadvash povodi da te kritikuva.Spri za malko da mu pokazvash che toi e vsichko za teb i mu gledai seira(ako naistina dyrji na teb).Tuyka obache iskam da te podgotvq predvaritelno.momchetata po priroda sa si gadni,pone tezi koito az poznavam.Bez da zasqgam nikogo.I vse pak bydi gotova i toi da prodylji da se dyrji taka kakto dosega,v takyv sluchai sht trqbva da prenebregnesh chustvata si i da poglednesh dostoinstvoto si!

asetoooo
    Guest

:P

Macki sega gvorih s nego.. kaza mi 4e ne mi vqrva kaza 4e iskam da si go vyrna i da strada.. ama kaza utre da otida v tqh ako imam jelanie da pogovorim nadqvam se tova da e edin golqm + za nas

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами може да са глупости за теб, но за него сигурно наистина изглежда, че си правиш та*ак с него! Може би и аз бих си помислила така. Опитай се да спечелиш доверието му, споделяй му повече и с времето дано изгладите тоя проблем.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Е така е. Изгубеното доверие, трудно се връща. ТОй човека се е опарил, втори път сигурно не иска. А ти пък настоявай! Кажи му, че наистина тфа са пълни глупости и всичко, което си мисли за теб, че го лъжеш и тем подобни, е плод на неговата фантазия. Докажи му някак, че държиш на него, разглези го малко. Ако и тфа не стане ... покажи му и пътя

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ами може да са глупости за теб, но за него сигурно наистина изглежда, че си правиш та*ак с него! Може би и аз бих си помислила така. Опитай се да спечелиш доверието му, споделяй му повече и с времето дано изгладите тоя проблем.
    \/ ем така си е...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Съгласна съм.

asetoooo
    Guest

a

Ne moje edin m1j ve4e da se vprqga ot takiva ne6ta NEVAZMOJNO e prosto.. no toi iska prekaleno mn ot men iska da ne izlizam s nikoi osven s nego ama nikade dori i sama.. posle mi zadava vaprosi az mu kazvam si4ko to4no toi pak ne mi vqrva.. emm nemoga da se podloja na tova zatova i se razdelihme .. 6te vidim sega v 12 na obed 6te mina prez tqh.. kaza da otida da si pogovorim 6te vidim ko 6te kaje a i toi ima da mi dava mn obqsneniq za taq 1 sedmica prez koito ne be6e s mene kakvo e pravil 6toto nau4ih mn ne6ta.. no az kato obi4am nqkoi proshtavam.. ))

vij milichka netrq da my pokazvash 4e toi e vsi4ko za tebe i ti si gotova na si4ko za nego...v smisal...toi nali te e nakaral da izlizahs samo s nego i t.n. mi kaji my 4e nqma da stane tei i tfa e....pokaji my po nqkaf na4in 4e ne ti pyka mn mn za negy tfa e...aide i yspeh neska
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

asetoooo
    Guest

:(

Mi imenno 4e ne se lishavam ot priqtelite si.. i t.n tva go kara da sme razdeleni govorihme i nqmashe polza.. toi samo si naprai ta6ak vika kaji mi 1 pti4ina za da sme zaedno karame se.. ti se iskash da stavba na tvoito i drugoto deto mi kaza e 4e ne mi vqrva 4e go obicham.. i tva ob6to vzeto.. napravo sarceto mi se k1sa iznervih se kazah mu trygvam i mu kazah 4ao toi ne stana daje.. otidoh obuh se i zaminah bez da kaje ni6to.. be6e mn qdosan misli si 4e iskam da si praq ta6ak s nego.. lyja go i 4e imam nqkakva cel ne6to da si vry6tam i t.n zatova sam iskala da sam s nego a ne 6toto naistina bih mogla da go obicham napravo neznam mnogo sam razo4arovana mamka mu

Супер фен
    Drebnava rabota

Супер фен
    PO temata: tak1v drebnav 4ovek e mnogo trudno da go promeni6 i sled tak1v slu4ei da si go v1rne6,oba4e ako iska6 moq s1vet..is4akai da minat nqkolko dni v koito nedei da go t1rsi6 (ti 6e mu lipsva6 i 6te te oceni prez tiq dni i 6e razbere kolko mnogo e zagubil s teb),i taka...nqkyde sled 5-6 dni (v koito pak povtarqm izob6to ne go t1rsi6 nito v irc nito v mrc nito po tel mel),ako sled 6 dni ne te e pot1rsil ti mu pi6i nqk1f sms slad1k

asetooooo
    Guest

:P

XaxXA mi Macki.. az sled kato hodih v tqh i ne se opravihme toi be6e noshna smqna i mi e pisal v skype.. i se opravihme i sme zaedno daje dneska bqh s nego na work ne bqh na daskalo samo i samo da sam s nego.. \/ \/ \/ mN happy

найстина си постъпила гадно като си седнала на друга маса...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си