- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- E sega chovek da ne se izgavri
Az vednaj vidqh moqta jena da se natiska na nqkakvi kopeleta v diskotekata. i reshih da i napravq mrasno, da i ritna edin, da i zabiq noj v garba, da i napravq mrusno i az flirtuvah s momi4eta v diskotekata i tq kato doide i kato mi naprava takuv grandiozen skandal. E sega chovek da ne se izgavri
Е тя като флиртува с други момчета как очаква, че ти няма да направиш същото.Напълно логично си постъпил.А какво стана с отношенията ви след скандала?
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
При положение,че ходите не мога да разбера за какво ги правите тези глупости?Или си с един,или с хиляда,или с никой,бе!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ами то зависи от зака4ката и флирта .. ти може да си се поовлякъл в желанието си да и отмъстиш...
не знам само защо се дразните така?
има ли ревност има любов![]()
да беее.. почти... не е вярно тва.. в повечето случаи ревността се проявява от някъкъв егоизъм... не е задължително свързана с любовтаПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
По-скоро ревността е защитна реакция от сорта на "Тва си е мое и на никой не си го давам!" Да, егоестично е от една страна, ама нали се пак е всързано по няк'в тънък начин с любовта, привързаността и разните му там други ШаШмалогий![]()
![]()
Ми глупаво сте постъпили и двамата. Тя- защото е флиртувала с други, а ти-защото си и отвърнал със същото. Тъпо е. Ако си искал да я нараниш има толкова други по -болезнени начини. Но, в случая всичко е ясно. Двамата сте постъпили глупаво- двамата страдате...
Само малките деца си връщат. "Ти не си играеш с мене,ама после като дойдеш и аз няма да си играя с тебе" Толкова познато...
Ревност,ревност,ревност... да пич,излязъл си от контрол.Простено ти е.Следващия път като правиш подобни работи обаче,се замисли какво е накарало нея да почне да флиртува с други?
малко помощ: с теб тя не е имала интрига или авантюра,след като ти не можеш да я забавляваш тя е тръгнала сама да си прави кефа.Не тя е нарпавил глупост,а ти.
hah..decki istorii ...predstavqm si kakva e i samata vryzka
Нямала е право да ти каже абсколютно нищо, при положение, че го е направила и тя и е била първа.
тя като е флиртувала, защо и ти да не го правиш. и аз съм на мнение,че за такива работи е добре да се отмъсти, та половинката да се постави на вашето място в тази ситуация.
няма любов
ДетинщиниПървоначално написано от Анонимко
![]()
But I don’t want to say goodbye
And I can’t let you go even though it’s over
I just can’t let you go.....{P}
що за детински постъпки от страна и на двама ви? вие хора на възраст ли сте или?????
Не мога да разбера защо го обвинявате. Мн ясно, че ще и го върне. Или кво- тя да си праи квото си иска без последствия?? Аз се учудвам на това че е имала наглостта да ти дига скандал
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
Ха , да бе, ш'те я оставя да ми повишава тон. Точно никога! Най-много да я оставех да говори на ръката ми![]()
Въпреки че съм момиче,мисля,че си постъпил правилно...Все пак не може да си те върти и като и омръзнеш малко да си разнообразява и то пред тебе...направо е показала,че е свободна. Няма никво право да ти вдига скандалЩото ти ако отначало и беше напраил няква забележка 100% щеше да се разсърди ,въпреки че си прав...ай че се отвляках...
та така де...не й позволявай да постъпва така...бъди мъж на мястоВ случая изобщо не е права...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.