.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Грозен мускул.....:(

Здравейте, момичета и момчета! Значи моя проблем е следния: прасеца ми прилича (даже си е) на голям мъжки мускул и според мен е много грозно да ходя така! Една приятелка ми вика: въъ, кви топчета имаш на краката напрао! Кажете вашето мнение по въпроса дали е грозно момиче с такъв мускул или не, и как мога да го залича малко...или нз...мн е грозно според мен

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    що е.. яко си е... стига да не е само там де... ама деазн.. няма лошо от стегнати момичета
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Guest
    не, не е само там аз съм си стегната и...с мускулчета навсякъде...но все пак и други мнения искам да чуя

Мега фен
    Като на футболист ли? Много е грозно според мен, за жена още повече...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    `Death`Whore` е ти я отчая тотално!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Е..искрена съм

Guest
    И как да го разкарам тоя идиот (мускула) от крака мииииии!? Кво да правя? Ужас е

Re: Грозен мускул.....:(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте, момичета и момчета! Значи моя проблем е следния: прасеца ми прилича (даже си е) на голям мъжки мускул и според мен е много грозно да ходя така! Една приятелка ми вика: въъ, кви топчета имаш на краката напрао! Кажете вашето мнение по въпроса дали е грозно момиче с такъв мускул или не, и как мога да го залича малко...или нз...мн е грозно според мен
    Ела при мен аз не гледам топчетата!!!
    Light The Universe

Мега фен
    Явно тренираш - попитай някой инструктор.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи от цялостния ти външен вид. На някои момичета може да стои яко. Моите пръсци също са стегнати доста, но не са много дебели, аз си ги харесвам такива по - стегнати. Не мисля, че има какво да се тревижиш. Грозно би било, ако си много кльощава, а те са много мусколести и големи. Може да ходиш на фитнес, да ти дадат някой съвет, как да ги съизмериш според тялото си, знам ли...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Ами тренирала съм 6 години тенис и оттам ми станаха така. Иначе и останалата част от тялото ми е мускулеста (е, не прекалено), не знам...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами тренирала съм 6 години тенис и оттам ми станаха така. Иначе и останалата част от тялото ми е мускулеста (е, не прекалено), не знам...
    я не се оплаквай...12 години съм тренирала гимнастика и моите са големи..хич не ми пречи,много си ми харесват даже,проблем ми е само като тръгна да си търся ботуши с цип
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си