Първо трябва да се откажеш от желанието да си с много момичета едновременно.Няма да умреш,ако си без гадже!Относно Даяна-щом ти го е казала това,значи още те обича.А и щом ти си я зарязал-още те иска.Но ти си задай въпроса действително ли я обичаш?Или просто ти тежи на съвестта това,че си я наранил?Дали просто не съжаляваш?Според мен няма да е особено хубаво да се върнеш при нея,дори тя да те приеме..Просто всяка връзка си има край и този край след всичко преживяно .. няма смисъл да коментирам какъв ще е.. Мисля,че и ти се досещаш-че ще я нараниш още повече..Недей!Аз те съветвам да не го правиш.Ти сега мислиш,че искаш само и единствено нея.Но аз съм сигурна,че като/ако бъдеш с нея,отново ще ти се прииска да си с други.Просто това ти е в природата...то е и от възрастта.Можеш просто да бъдеш максимално искрен с нея и да и признаеш за това,че не можеш да се задържиш на едно място,но пък за което искрено съжаляваш(не е ли така?) и в този случай тя ако е човечна-ще те разбере.Ако не-да е жива и здрава.Ако не-момичета много..Незнаеш колко още ще срещнеш Всичко става спонтанно и изведнъж и незнаеш кога ще ти се случи.И Даяна е жив пример за това