- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не разбирам какъв им е проблемът
На 16 съм.Преди 3 години се преместих в този град(няма значение кой) и се сприятелих с 2 момичета(само!) - Рали и Натали от новия клас,с които останахме приятелки и след като отидохме в различни гимназии.От новия клас в гимназията нямам никакви приятели(изглежда не са мой тип хора) и известно време(година и нещо) аз излизах само с Рали,Натали и с гаджето си Миро(от класа,но класа не знаеше че ходим и така и не разбраха).Бях необщителна(Миро все ми го казваше) и това ми пречеше.След това се записах да тренирам тенис(преди половин година) в един клуб и там всичко се разви съвършено различно.Сприятелих се с всички(на най-различни възрасти) и всички много ми допаднаха.Станахме страхотни приятели и то за кратко време.Освен на тренировките по тенис с тях излизаме често на други места (кафенета, билярдни зали, екскурзии).Тогава Рали и Натали нещо ги намразиха(не са ги виждали изобщо) и все говорят за тях все едно са гадни,а Миро и той все ме упреква,че само с тях се занимавам(което не е така).След като скъсахме с Миро(преди 4 месеца) той остана приятел с Рали и Натали и те сега все едно се съюзяват срещу мен.Не мога да ги разбера - все говорят лошо за тениса,за приятелите ми,а междувременно си ме коментират отделно(нали и те са приятели помежду си,въпреки че след като скъсахме с Миро можеха и те да не се занимават повече с него,ама НЕ,едната даже го харесва,но Миро харесва мен и иска да е с мен).Той започна да ми повтаря че съм ги изгубила(а не е така) и вече започва да ми писва.Станах общителна и те нещо...не им хареса.Моля ви за съвет.Какво да правя???
излизайте всички заедно ....или излизай с всичко по малко ддз ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Щом си се сприятелила с нови хора и ти е добре, не виждам какво ти пука, че еди-кой-си се е съюзил срещу теб. Изобщо не обръщай внимание..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Чудесно е че си си намерила приятели.Много е егоистично от страна на двете ти приятелки да искат да обръщаш внимание само на тях.Обясни им че и на тях държиш много и им кажи, че и с тях искаш да излизаш и с новите си приятели.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
napalno sam saglasna!Първоначално написано от kat4enceto
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
еми преди са свикнали да бъдеш само с тях да им обръщаш само на тях внимание а това вече не е така...сопред мен просто са свикнали с твоте оприсъствие и то много а сега като не им обръщаш достатъчно внимание и на тях тва не им е приятно!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Еми те ревнуват защото вече имаш повече приятели и неможеш да им отделяш цялото си време.Поговори с тях и се надявам всичко да се оправи![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
e malko sa nahalni vse pak ti ima6 pravo da izliza6 s kogoto iska6
ami ako pravqt taka qvno ne sa istinski priqteli...ako moje6 da im promeni6 mnenieto ako ne prosyljavai napred bez da mu misli6 qvno ne gubi6 koi znae kakvi priqteli =]
Първоначално написано от valantain_love
Нали точно тези нейни приятели са били с нея през това време, в което тя е била не мн комуникативна! Те са били до нея, гаджето и Миро също, все пак тя според мен не иска да ги остави.
А само заради тази половин година,от когато е започнала да тренира тенис,според мен няма смисъл да зарязва старите си дружки![]()
Но все пак се опитай да се разбираш и с двете си компании, отделяй им достатъчно време така... всичко ще е О.К. и И дано всички са доволни![]()
УСПЕХ!!!