- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOJE Li Da Ima Takova Ne6to?
skapi forumci,spored vas moje li da sa6testvuva seriozna vrazka na 15-16-17 godini i ako ima takiva vav foruma molq da dadat primeriizkajete si mnenieto po temata i spodelete ako ste imali takiva vrazki
![]()
Според мен може да има сериозна връзка на тази възраст(аз съм на 15, имам връзка от една година)
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
За чувствата няма граници.Пред думата любов не се слага червена точка с 18+ ,любовта си е за всеки.От всеки поотделно зависи тя кога и как ще бъде проявена.
Аз лично никога не съм обичал никой истински,гаджета имам,приятели имам,но никога не мога да кажа,че съм изпитвал към тях някакви толкова силини чувства.Това съм аз,но ти живееш в твоя свят,не в моя,имай свои представи за любовта и ги защитавай(каквито и да са те),защото пак казвам: за любовта няма възраст.
Spored men sashto moje da sashtestvyva seriozna vrazka na tezi godini....Kaka mi e na 16 i ot 1 godina hodi s edin maj na 25 godini (toi i beshe parviq)
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Да, може да има. Иначе как бихме си обяснили връзките започнали от 15-16 годишна възраст прераснали по-късно в брак. Мисля, че моята връзка е сериозна. Смятам, че е такава, защото с приятеля ми сме преживяли и трудни и хубави моменти,случвало се е да се е разстоянието да ни дели, но то само подсили любовта ни. Не сме кой знае колко време заедно, но пък това време ми позволи да изпитам реакциите му в най-различни екстремни ситуации. И той ми доказа, че истински държи на мен, че знача много за него, че ме обича.
mi kato bqhme na 12 s edno momi4e trugnahme, kato stanahme na 14 az zaminah za edna godina, vurnah se i produljihme, samo 4e edna godina po-kusno tq zamina i sega ne sme zaedno, ta ob6to sme hodeli 3 godini, samo 4e ne se obi4ahme, prosto se bqhme privurzali edin kum drug i bqhme sviknali da sme zaedno.
Sega sum s drugo momi4e s koeto hoda ot 4 meseca, no sum siguren 4e nqma da se razdelime skoro, prosto sme imali mnogo tejki momenti zaedno oba4e sme gi preodolqvali i sme si dokazvali 4e se obi4ame vzaimno (tva e purvoto momi4e koeto obi4am) i taka, ta smqtam 4e moje da ima seriozna vruzka vuv koqto i da e vuzrast, prosto trqbva da popadne6 na podhodq6tiq 4ovek
Разбира се че може да има... Стига и двамата да се обичат, всичко е възможно...![]()
dam taka e pravi ste![]()
Разбирасе че може да има любов на тази възраст!От личен опит знам че за любовта няма граници!!!!С моя приятел мн се обичаме и см еот доста време заедно и осъзнах че не възраста е вайна в любовта!
Razbira se 4e e vazmojno da ima seriozna vryzka na tazi vyzrast.Liubovta ne se opredelq ot vyzrastta.Az li4no sam imala gajeta,i sega imam,no ne moga da govorq za seriozna vryzka![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Spred men moje da syshtestvuva seriozna vryzka na tezi godini, no si zavisi i izcqlo ot samate dvoika (primerno)![]()