.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

grim - sini ochi :P

.. abe ne moaa se grimiram ,priznavam si obache ochite
    sa mi sini i e mn po-trudno da se grimiram ot kolkoto ,ako bqha
    nqkuv po-tumen cvqt ..ako pochna sus spirala[cherna] ,molivi i
    pricie cherni raboti ..stava hiper grozno ,aa ganicata kum noshten
    grim e mn malka ..prekalq li malko i .. aa imam chubstvoto ,che
    nqkoi cvetove ne mi otivat na sinite ochi i nqkoi put napravo
    poludqvam ..ta pomognete mi ako mojete

и аз съм със същия проблем

moite sa tymno sini ujanso e chenroto mi otiva da ama nqkoi pyt mi omryzva i rozovoto stava no po leko s nego sinio nikoga neslagai. Svetlo kafqvo probvai i to ne e losho
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

ХхуХуХухУух немоа ти помогна се пак съм момче и не ползвам такива глупости

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    9 и 10 точка от правилника! По-надолу 2!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

tra-la-la-----
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    ХхуХуХухУух немоа ти помогна се пак съм момче и не ползвам такива глупости
    Togava kakvo izobshto pishesh po temata?
    Za sini ochi zavisi dali sa svetlo sini, tymno sini, leko sym sivi ... A we trudna rabota
    Podhodqshto naneseni inache otivat kafqvo, bejovo kakto kazaha predi men, perleni cvetove senki. Neznam kak si nanasqsh cherniq moliv, no i toi e dobyr izbor.
    No pyk i zavisi i ot formata na samite ochi i ..............

9 и 10 точка от правилника!

tra-la-la-----
    Guest

Momchence , lichi ti vyzpitanieto i kulturata dori samo i ot posledniq ti post.

1-vo qvno ne razbirash puktuacionniq znak " ? "
    2-ro pokaji mi kade sym ti napisala "Pishi tam ili nz kade si "
    3-to ako si mislish, che tvoite obidi mi vliqqt po nqkakyv nachin - jestoto se lujesh

-----------------------------------------------------------------------------------------

Za da ne e flood , eto neshto koeto namerih v edno dosta interesno sait-che:

Цветовете, които отиват на сини очи:

Всички цветове, чиято основа е оранжевото – от бледо прасковено, през розово до цвят на кестен. Добавите ли прасковен руж и коралово червило, ефектът ще е поразителен.

Избягвайте зеленото във всичките му нюанси.

Идеалният вечерен грим за дами със светли очи са тъмносивите сенки в края на клепача, комбинирани с по-светли към вътрешността.

Не забравяйте спиралатa.

10 точка от правилника!

Град
    там където залязва слънцето
    Според мен най-добре е да си подчертаваш сините очи с черен или кафяв молив-моите също са сини и става много добре.Ако пък този вариант не ти харесва толкова ще ти кажа най-добре да вземеш една кутия с различни цветове сенки и да седнеш пред огледалото и почваш да мацаш от всичко и като видиш кои цветове ти подхождат и с кои се харесваш ползвай тях,защото на различните видове сини очи и черти на лицата отива различен цвят грим!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ми аз съм с някви синио зелени очи ... не могада ги определя .. и обикновенно слагам черен молив , сиви сенки ..или черен молив и бели сенки ... но искам да отбележа че вобще не съм добра в гримирането и се гримирам 1-2 пъти в седмицата ... и така си ме кефи да се мацам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

На светлите очи (сините и зелените) им отиват тъмните цветове. На принципа на констраста - очите изпъкват и са красиво подчертани.

zavisi i ot tova dali si po murgaf ili si bql zashtoto az imam sini ochi i sam mn bqlq v liceto vuobshte ne mi otivam tumni cvetove a ako sloja cherno stavam otvratitelna!Sas sini ochi sam i si slagam predimno sinio,zeleno,rozovo ili neshto ot sorta no ne mn tumno!
    ...is just too little too late...

е мацко как може да си разваляш така хубавите о4и...не ти трябва грим!!!...или ако токлова държиш слагайй бежаво или леко розаво но мисля 4е на такива хубави о4и полседното което им трябва е грим!

Супер фен
    Ми явно прекаляваш с молива и спиралата щом ти става хипер грозно .И аз съм със сини очи и черния молив много добре ги подчертава,а и не е нужно да се нахлепаш като маймуна,просто може да допълниш с леко сиви сенки (ама съвсем малко) и става чудесно.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    и аз имам сини очи,но нямам твоя проблем...постоянно се гримирам в различни цветове-черно,опушено,синьо,розово, лилаво,зелено,бяло..абе въобще абсолютно всички възможни цветове слагам....защо не пробваш..от AVON има двоен молив за очи...тюркоазено...много е якичко..и поне на мен ми допада как ми стои...може да бъркаш последователността на цветовете,затова да не става...

Голям фен
    Град
    sofia
    moite su6to sa sini.... grimiram gi sus sinio,sivo,rozovo i lilavo(no mnogo rqdko)kafqvoto su6to 4e gi pod4ertae...
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен Аватара на koalka
    Да, по-тъмните цветове.

Голям фен
    моите също са сини но .. са малко странни променят се .. гримирам се със тъмни нюанси .. черно кафяво лилаво .. понякога бежово розово .. и мисля че стои добре но пак зависи за какво синьо говорим

moite o4i sa ne6to mejdu sinio i zeleno i se polu4ava mnogo dobre kato sloja malko 4eren moliv i suvsem leko 4erni senki ma samo dolu v osnovata na klepa4a

Guest
    за да ги подчертаваш използваи по тъмните цветове; спиралата може да е черна или синя... ; обаче никога не си слагай сини сенки защото се сливат с цвета на очите, избягвай и по- тъмните нюанси...можеш да сложиш- бяло, по светло сиво, жълто но пак светло и т.н.

ami i az imam sini o4i i polzvam predimno ROZOVO,no zavisi kafqvoto su6to go polzvam no mn rqdko predimno rozovo si slagam!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си