.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен
    А каква обич и връзка е, щом сексът не ги интересува? Това не включва само секса, а и всякакво обарване, натискане, страстни целувки...връзката без тези неща не е връзка, а е по-скоро приятелство или съквартирантство.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А каква обич и връзка е, щом сексът не ги интересува? Това не включва само секса, а и всякакво обарване, натискане, страстни целувки...връзката без тези неща не е връзка, а е по-скоро приятелство или съквартирантство.
    Мммда права си.
    Някаква привързаност изпитват към другия или нещо такова...
    Ам от де да знаеш, за едно тийнче с объркани хормони и разбирания за живота. Може да е такава, но да не го е осъзнала напълно още, нали?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Разбира се. В пубертета доста деца опитват доста неща, докато намерят себе си...

Град
    София
    Разбира се. В пубертета доста деца опитват доста неща, докато намерят себе си...
    Постигнахме консенсус

Guest
    Тая тема директно отива във Favourites! Няма такива бисери, не! Направо се разбих от смях, докато чета

lo6i4koto
    Guest
    Ama ti taka i ne kaza na kolko e momi4eto be? moje naistina prosto da ne znae kvo da pravi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С тебе по този въпрос не мога да се съглася. Може да има обич и връзка без секс. това не прави връзката по-малко зряла, по-неистинска или по-нетрайна. както има секс без връзка, така има и връзка без секс! Аз не мисля, че целта на връзката е да си намериш някой, с който да правиш секс!

Мега фен
    Не е това целта, разбира се, но любовта е секс. Поне за мен е така. Но имам предвид предимно нещо друго - желанието. Любовта е и физическо привличане. Вярно е, че човек обиква вътрешното, но човек обича вътрешността и на приятелите си и разликата е интимността, която поражда по-различни чувства. Друг е въпросът, ако е замесена девственост и/или крехка възраст.

Град
    Свищов
    сексът си е едно нещо. Съвсем различно е самото чувство и то не винаги е съпроводено със сексуално желание. ко желание за секс,но за целувка и прегръдка имам. И тогава се чувствам по-обичана от моментите на интимност. разбира се, че сексът е важен в 1 връзка, но това, че няма секс не означава, че връзката не е пълноценна. щом и за двамата няма проблем от кратко или продължително въздържание-тогава връзката си е пълноценна! Разбира се, когато интересите на тази тема се сблъскат стават и конфликти, но пак любовта е тази, която помага да се намери някакво решение с цената на компромис. в крайна сметка аз не отричам, че сексът е хубаво нещо и, че имам нужда от него. Но това, че да речем не съм правила секс известно време с гаджето си съвсем не означава, че не съм го обичала, че не сме имали хубава и пълноценна връзка. това ми е мисълта.

Мега фен
    За мен любовта ми е секс и сексът е любов...това е. Сексът е нещо, от което имам нужда и което правя с любимия човек. В момента не правя секс с приятеля си и това наистина не значи, че не се обичаме, но нещо липсва...липсва физическата близост. А тя за мен е важна, защото помага и за емоционална такава, помага за отпускането пред човека - например двама души имат връзка, но не правят секс, имат емоционална близост до някаква степен, но не се чувстват свободни да се съблекат пред другия. Следователно не са на 100% с него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    сексът си е едно нещо. Съвсем различно е самото чувство и то не винаги е съпроводено със сексуално желание. ко желание за секс,но за целувка и прегръдка имам. И тогава се чувствам по-обичана от моментите на интимност. разбира се, че сексът е важен в 1 връзка, но това, че няма секс не означава, че връзката не е пълноценна. щом и за двамата няма проблем от кратко или продължително въздържание-тогава връзката си е пълноценна! Разбира се, когато интересите на тази тема се сблъскат стават и конфликти, но пак любовта е тази, която помага да се намери някакво решение с цената на компромис. в крайна сметка аз не отричам, че сексът е хубаво нещо и, че имам нужда от него. Но това, че да речем не съм правила секс известно време с гаджето си съвсем не означава, че не съм го обичала, че не сме имали хубава и пълноценна връзка. това ми е мисълта.
    Може би е било така в епохата на романтизма и в книгите на пича в подписа ми, ама сега, в епохата, в която живеем, платоничната любов е почти изчезнала...

Мега фен
    Платонична любов няма! Тогава е било така, защото не са знаели почти нищо за секса и ги е било страх да го правят, ако не са обвързани - не е било, защото не са го искали.

Град
    София
    Платонична любов няма! Тогава е било така, защото не са знаели почти нищо за секса и ги е било страх да го правят, ако не са обвързани - не е било, защото не са го искали.
    Жестоко се лъжеш.
    Платонична любов има.
    Правили са секс....куртизанка да ти говори нещо?
    Просто тогава това е било нещо по-близко до изкуство отколото просто задоволяване на желанието и истинктите както е в момента в повечето случай.

Мега фен
    Не се лъжа. Каква любов е, ако няма физическо привличане? Неслучайно любовта започва с него!

Град
    София
    Не се лъжа. Каква любов е, ако няма физическо привличане? Неслучайно любовта започва с него!
    Виж сега, напълно те разбирам. Но това, че ти си така настроена и не можеш да го разбереш, не означава, че го няма, нали?

Град
    Свищов
    Любовта изобщо няма нищо общо с физическото привличане. Тогава грозните, дебелите и смотаните все ще са си сами. Харесването има общо, но не и любовта. Мога да ти кажа, че съм обичала 2-ма, от които не съм била привлечена физически. Просто съм ги обичала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си