Znam, che zvu4i tapo i nelogichno,no stana taka 4e mai sre6tnah lubovta si po chata(t.e skype )
Veche dosta vreme si pi6em s edno mom4e, no za jalost sme samo na chat .Ima dosta obstoqtelstva ,zaradi koito ne mojem da se sre6tnem i nai golqmoto-izvun Bg sum. Me4ti,me4ti i samo me4ti si imame ,ni6to drugo....i naprazni nadejdi Znam, 4e nqkoi hora ne biha mogli da si predstavqt kak stava taka, da kazva6 na nqkoi "obicham te" bez dori da si go vidql na jivo No eto, stava,jiv primer N Znam,4e vsi4ko e palna iluziq,no az sum go priela dosta na seriozno i mai i toi sashto...i ponqkoga boli..v pove4eto slu4ai de Neznam kakvo da pravq,sarceto shepne edno,a razuma drugo...Palna bezsmislica e , gubene na vreme i nai gadnoto bolka,koqto me ubiva ponqkoga.
I az ne si obqsnqvam kak stava taka, ne moga da obqsnq.Slu4valo se e da si zadavam vapros4eto"az obicham li go tolkova kolkoto toi men"?!No,tova si e v4e druga tema.
Ta,vaprosa mi e,mislite li ,4e nqkoi den(makar i dalgoto rastoqnie koeto ima)ste mojem da se sre6tnem s "lubovta mi"?Ili ,4e tova e samo edin dalag mig,koito vse nqkoga ste omrazne i ste svar6i,i dori nqma da si spomnqm za nego.
Chesno kazano ,sega kato pi6a vaprosa mai si imam i otgovora,no ne moga da si predstavq edin den bez chat s nego.....vaob6te istinsko li e ili e iluziq,tova ne moga si obqsnq,a nasitina imam 4ustva .
Sorry za otek4enieto na nqkoi hora