- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- byrkam
zdraveite,iskam da vi popitam dali ne byrkate simpatiqta haresvaneto dobrite vpe4atleniq sas lubovta 6toto na men postoqnno mi se slu4va v smisal haresvam nqkoe mom4e i hop..stigam do izvoda 4e go obi4am tva mi se e slu4vali dosta typi 5-6i molq vi daite mi savet kak da ne byrkam za napred
![]()
Mnogo chesto dosta ot nas byrkat liubovta sys simpatiqta i haresvaneto , vkiuchitelno i az . Nqkoi kazvat che vednyj chovek moje da obicha istinski ..ot tuk mojesh da si napravish nqkoi izvodi![]()
A kolkoto do liubovta tq e razlichno chustvo ot haresvaneto i se useshta![]()
Dosega samo sam haresvala mom4e,ne sam izpitvala tolkova silni 4uvstva za da moga da kaja "obi4am go"
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами може да обикнеш човек след като си го опознала, ако само си го виждала, това си е още просто харесване.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Da opredeleno liubovta se byrka sys haresvaneto, simpatiqta i t.n..
Ne mislq che mojesh da se vliubish istinski 5-6 puti i to na teen vyzrastprosto mi se stryva nevuzmojno.
Moqt syvet e da ne se privyrzvash tolkova chesto i byrzo, karai po-poleka.
A liubovta ... shte q usetish po-razlichno ot vsichko slychvalo ti se do sega![]()
Това често се случва, особено на тийнейджърите.)Не мога да ти кажа как да не го бъркаш, а и ти все пак си го осъзнала.
Често се среща,нормално е ,не е фатално.Е,може малко да боли ама... все едно. Това става от липса на опит - само когат се влюби човек наистина разбира разликата между свалка,приятелство,симпати я и любов.
Mm da i az taka mislqПървоначално написано от Steli{P}
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!