.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    betka1992
    Guest

Бременна ли съм?

Аз съм момиче на 14 и половина години. Девствена съм, но днес с приятеля ми, когато бяхме останали по бельо, докато се натискахме той инцидентно свърши в бельото си. Неговото и мойто бельо леко се намокриха.Има ли шанс спермата да е попаднала по този начин във влагалището ми и има ли някаква вероятност да забременея при положение, че преди няколко дни бях в овулация?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    едва ли... Спорет мен трябва да е проникнал и там да е свършил, още повече, че си девствена, такаче....спокс
    П.П.:Или греша..

Няма страшно, само сега го успокой да не се притеснява, че се е изложил
    Salvador Dali once said: "Have no fear of perfection, you'll never reach it!"

lele hora 6e me dovur6iteeeeee

betka1992
    Guest

ама...

Много ви благодаря, но аз все още продължавам да се притеснявам, защото малко след това той ми бръкна с пръст във влагалището на 3-4 сантиметра и тва ме притеснява дали не е проникнало някво известно количество в мен...Не бе няма начин как да стане, нали...НАЛИ???

Супер фен
    Град
    sofiq
    oh.kvo si barkate nasam i na tam i toi li e na 14?imate li akul.?!ne si bremenna spokoino,no vnimavaite

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен
    Град
    Stz
    Охххх,не разбрахте ли че не се забременява толкова лесно!Има хора които с години се мъчат да си направят бебе!А вие си мислите че хоп свършил и то даже не е в .... и вече бременна!Но пък и те разбирам,защото и аз на твоите години за най-малкото нещо се притеснявах!Спокойно няма ти нищо!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Тържествено ти заявявам че си бременна ЧЕСТИТО!!!
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Супер фен
    Абе, момиче, то ако така лесно се забременяваше... Аман от необразовани лапета! А си представям като започнеш да правиш секс какво ще е... и колко глупави въпроси ще се излеят

Бременна си! Изпий 3-4-5 постинорчета и ще умориш и плода и себе си.

Ай със здраве!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

е не, вече прекалявате! Не си бременна, спрете да се вкарвате в някакви филми. То ако децата се правеха така лесно. Вземете се образвайте малко и тогава тръгвайте да правите секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    е не, вече прекалявате! Не си бременна, спрете да се вкарвате в някакви филми. То ако децата се правеха така лесно. Вземете се образвайте малко и тогава тръгвайте да правите секс.
    =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    от най-бременните си
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

bqloto zai4ence
    Guest

xaxaxa

of abe vie kade ste tragnali na 14?!tctctc dne6nata mlade6 se provalq!!!

Град
    вввдотайемапигдотком
    младеш,а?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    младеш,а?
    Е, ти пък сега, не издребнявай...

Супер фен
    Nev1zmojno e da si bremenna!Predi godina i az si vnu6avah razni takiva izmi6liotini!

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Nev1zmojno e da si bremenna!Predi godina i az si vnu6avah razni takiva izmi6liotini!
    ти допреди 1 ден си внушаваше някви глупости и пусна поредната безсмислена тема...

Guest
    ахахахах спокойно )) аххаха
    като си помисля че и аз съм си мислела такива неща... например духам му и той свършва на неговия корем след което взимаме една кърпа и го избърсвам после СЪМ ПО БЕЛЬО ! и сядам на корема му след 10 минс примерно като съм го избърсала ьахха и се чудя боже да не попадне нещо ахаххахахахахахах !!! край ! ))

Град
    в мечтите ти
    Няма как да си бременна при положение, че не е проникнал в тебе(има 1% вероятност)Тва не става толкова лесно
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ти допреди 1 ден си внушаваше някви глупости и пусна поредната безсмислена тема...

Тя не беше ли на 14? Е баси!

Мега фен Аватара на koalka
    Не си бременна, какво толкова се стряскаш?

нема страшно,не си бременна

mickeyK
    Guest
    Дам! Много е вероятно да си бременна. Аз веднъж свърших така по чаршафа и вечерта като сме заспали с приятелката ми и сперматозоидчетата почнали да пълзят по чаршафа с последни сили, полазили сгъвката на дупето и и после хоооооООоооооп! във влагалището и. Там защото било сравнително тъмно и влажно, нахлузили по един дъждобран и продължили към своята цел.

Сигурен съм, че и до ден днешен си живеят там, защото не правим секс, а на всеки 9 месеца явно се изреждат на някоя нова яйцеклетка и приятелката ми ражда. За сега имаме червено, жълто и бяло, чакаме с нетърпение и черно детенце.

Guest
    екстремисти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си