така да започна.досега съм имала адски много гаджета,за по няколко дни,седмици,месец.в началото ме зарязваха с оправданието че имам отвратителен характер,когато още бях девствена.след като изгубих девствеността си с едно момче,с което дори не ходех,всички тръгваха с мен заради ебането,но аз бях прекалено наивна и всеки път си мислех,че изпитват нещо към мен.просто не си представях,някой да ме гледа в очите и да ми разправя супер милите нещо,да ми казва че ме обича и след няколко дни да разбера че всичко е една долна гадна лъжа.Всичките ми приятели ми казват че съм курва,но аз не се възпривмам за така,по дяволите аз ли съм виновна че се привързвам и доверявам супер лесно...сега всичките ми приятелки си имат сериозни гаджета,щастливи са,а аз съм сама.гледам ги и им се радвам и се чудя какво толкова ми има че и аз не мога да си хвана сериозно гадже...на 17 години съм и най-дългата ми връзка е била 2 месеца.не издържам повече,не виждам никакъв смисъл да продължавам напред...и нз какво да правя.имам чувството,че това се случва само на мен.че някой ме е пролълнал никога да не ме обича никой...чувствам се адски отчаяна ;( някой някакви идеи какво да правя за напред?