- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само на мен ли ми се случва?
Ами,да.Ти си си виновна.Момичетата които определям аз като "курви" за щастие никога не биха казали такова нещо.Така че за теб има шанс.Така се оправда,все едно момчетата са ти виновни дето те желаят(и им се даваш).Всичките ми приятели ми казват че съм курва,но аз не се възпривмам за така,по дяволите аз ли съм виновна че се привързвам и доверявам супер лесно...
Завиши критериите си към хората.Оценявай не само по външния вид момчетата с които излизаш,по държанието можеш да определиш всеки човек какво иска от теб.
Прави се на недостъпна.Леките жени (курвите) ги минава всеки и навсякъде, а ти щом се определяш като хващаща окото значи можеш да си го позволиш.Отсяваш момчета,приятелства,връзки и сама избираш кое е най най най доброто за теб.Ако го даваш по недостъпна съм сигурен ,че доста момчета ще се откажат да имат отношения с теб,така ще останат само най-постоянните и тези които наистина се интересуват от теб.И още нещо - вместо теб да те избират,ти избирай. Щастието никой няма да го даде,ще го намериш ти,само ако се бориш истински за него![]()