.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

KAKVO DA NAPRAVQ po tozi slu4ai ?!

.................................................. ................
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

ами ...да срам ме е!Но не съм на 13 (следващия месец правя 14) .А и освен т'ва до сега не съм си имала гадже (не се хили!!!)
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Говори си колкото се може повече с него и го оставяй да приказва максимално, насърчавай го да говори за себе си и за свойте преживявания и той ще се влюби в теб и съответно ще направи първата крачка.

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: KAKVO DA NAPRAVQ po tozi slu4ai ?!

Цитирай Първоначално написано от lookatme
    ZDRAVEITE !nz ot kude da zapo4na...zna4i haresvam si edno mom4e -ot klasa mi.Predi vreme go nenavijdah {po4ti meko kazano } ala sega izvednuj po4nah da se durja milo s nego {kato s nai-dobra fr }i si mislq 4e po4na da razbira 4e go haresvam ,a nqmam takova jelanie!!!

Vsu6nost vuprosa mi e kak da go nakaram da me haresa ,bez da razbira 4e izpitvam 4uvstva kum nego.Ako ima nqkakuv na4in da mu pravq nezabelejimi {za ostanalite de} znaci ,tui 4e ne az da sum napravila purvata kra4ka, ami TOI . Imame po4ti ednak'vi interesi ,taka 4e v tazi oblast nqmame problemi

Emi ,blagodarq vi predvaritelno za suvetite!!!
    Няма да стане нищо незенмно ако ти направиш първата крачка. Знаци ,които само той да вижда,а другите - не няма! Започни да се държиш с него като приятел(от момичета към момчета ефектът е добър,но не и обратното!!!) Накарай го да споделя с теб своите тайни.Докосвай го,усмихвай му се,искай повече време с него.
    Хващането за ръката,прегръдката и целувката говорят много за отношението ти към отсрещния човек. Всички тези неща можеш да ги направиш незабелязано от "другите" като естествено прекарвате време насаме.

Със сигурност ти ще трябва да направиш първата крачка.Намери общи теми за разговор с него, разбери какво обича да прави в свободното си време и т.н...По-добре е той да разбере, че го харесваш, защото нищо няма да се получи, ако той дори не подозира какво чувстваш към него или пък ти отричаш че го харесваш.Успех!!!

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

abe kvo ob6to ima 4e tq e na 13 4e az taka i ne razbrah? tq moje da e na 13 i tva nqma da i pre4i da razkrie 4uvstvata si!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    А какъв е проблема ти да направиш първата крачка? Срам ли те? Или си на 13?
    Mai e na 13 6oto tazi vuzrast e nai stranna sestra mi ena tolkova i ve4e misli za lubov i az bqh takava de ama malko po razumna

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Re: KAKVO DA NAPRAVQ po tozi slu4ai ?!

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack

Няма да стане нищо незенмно ако ти направиш първата крачка. Знаци ,които само той да вижда,а другите - не няма! Започни да се държиш с него като приятел(от момичета към момчета ефектът е добър,но не и обратното!!!) Накарай го да споделя с теб своите тайни.Докосвай го,усмихвай му се,искай повече време с него.
    Хващането за ръката,прегръдката и целувката говорят много за отношението ти към отсрещния човек. Всички тези неща можеш да ги направиш незабелязано от "другите" като естествено прекарвате време насаме.
    Абсолютно е така! Привлечеш ли го към теб, да отделя повече време за теб, в кърпа ти е вързан

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    за да се почувства даден човек привлечен от теб, то ти трябва да му направи първото което е впечатление със излъчването си! а това определено е нещо, което не може да се подправи или да се доизкусури по някакъв начин! така че просто се откажи да се "опитваш" да привлечеш вниманието му като момиче. ако в неговите очи имаш някакъв чар не се съмнявай, че изпитва симпатии... ако ли не - нищо не можеш да направиш!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

swe hora imam o6te edin problem~edna fr su6to si go haresva i koeto e po-lo6o {4uite slednata slu4ka} :
    zna4i 2te re6ihme da mu pi6em s drugo ime i nick v skypa i toi vze da se pravi na geroi pred taq viki... {taka se kazvame} i kogato po4nax da si 4atq s nego az {samata} a fr mi s nego ,toi samo sled 1 min mi kaza 4e izliza a s neq {t.e. s viki } sa si 4atili pone o6te 10 min. mn mi stana mu4no kakvo da napravq ?

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    swe hora imam o6te edin problem~edna fr su6to si go haresva i koeto e po-lo6o {4uite slednata slu4ka} :
    zna4i 2te re6ihme da mu pi6em s drugo ime i nick v skypa i toi vze da se pravi na geroi pred taq viki... {taka se kazvame} i kogato po4nax da si 4atq s nego az {samata} a fr mi s nego ,toi samo sled 1 min mi kaza 4e izliza a s neq {t.e. s viki } sa si 4atili pone o6te 10 min. mn mi stana mu4no kakvo da napravq ?
    лелее....детска му работа..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ами ...да срам ме е!Но не съм на 13 (следващия месец правя 14) .А и освен т'ва до сега не съм си имала гадже (не се хили!!!)
    аз като бях н 13 още с кукли си играех
    no exit

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    аз като бях н 13 още с кукли си играех
    днешните момиченца на 13 са еб*т като разпрани.. ти говориш за кукли..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си