- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO DA NAPRAVQ po tozi slu4ai ?!
.................................................. ................
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
ами ...да срам ме е!Но не съм на 13 (следващия месец правя 14) .А и освен т'ва до сега не съм си имала гадже (не се хили!!!)
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Говори си колкото се може повече с него и го оставяй да приказва максимално, насърчавай го да говори за себе си и за свойте преживявания и той ще се влюби в теб и съответно ще направи първата крачка.
Няма да стане нищо незенмно ако ти направиш първата крачка. Знаци ,които само той да вижда,а другите - не няма! Започни да се държиш с него като приятел(от момичета към момчета ефектът е добър,но не и обратното!!!) Накарай го да споделя с теб своите тайни.Докосвай го,усмихвай му се,искай повече време с него.Първоначално написано от lookatme
Хващането за ръката,прегръдката и целувката говорят много за отношението ти към отсрещния човек. Всички тези неща можеш да ги направиш незабелязано от "другите" като естествено прекарвате време насаме.
Със сигурност ти ще трябва да направиш първата крачка.Намери общи теми за разговор с него, разбери какво обича да прави в свободното си време и т.н...По-добре е той да разбере, че го харесваш, защото нищо няма да се получи, ако той дори не подозира какво чувстваш към него или пък ти отричаш че го харесваш.Успех!!!
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
abe kvo ob6to ima 4e tq e na 13 4e az taka i ne razbrah? tq moje da e na 13 i tva nqma da i pre4i da razkrie 4uvstvata si!!!!!!!!!!!!!!
Абсолютно е така! Привлечеш ли го към теб, да отделя повече време за теб, в кърпа ти е вързанПървоначално написано от Nassgerrack
![]()
за да се почувства даден човек привлечен от теб, то ти трябва да му направи първото което е впечатление със излъчването си! а това определено е нещо, което не може да се подправи или да се доизкусури по някакъв начин! така че просто се откажи да се "опитваш" да привлечеш вниманието му като момиче. ако в неговите очи имаш някакъв чар не се съмнявай, че изпитва симпатии... ако ли не - нищо не можеш да направиш!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
swe hora imam o6te edin problem~edna fr su6to si go haresva i koeto e po-lo6o {4uite slednata slu4ka} :
zna4i 2te re6ihme da mu pi6em s drugo ime i nick v skypa i toi vze da se pravi na geroi pred taq viki... {taka se kazvame} i kogato po4nax da si 4atq s nego az {samata} a fr mi s nego ,toi samo sled 1 min mi kaza 4e izliza a s neq {t.e. s viki } sa si 4atili pone o6te 10 min. mn mi stana mu4no kakvo da napravq ?
лелее....детска му работа..Първоначално написано от lookatme
![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Първоначално написано от lookatme
![]()
![]()
аз като бях н 13 още с кукли си играех
![]()
![]()
no exit
днешните момиченца на 13 са еб*т като разпрани.. ти говориш за кукли..Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!