- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпроси за кола маската и изрусяване на косми
значи искам да питам как точно се изрусяват космите по гърдите с кислородна вода?![]()
и колата маска добър избор ли е за обезкосмяване на гърди? на 15 съм и ме е страх от болката ,но все пак искам да се отърва от тяхслед кола маската излизат ли пъпки и има ли някакви странични ефекти?
abe ti m ili f si 4e az ne razbrah??????????????![]()
![]()
da i az ne razbrah..Първоначално написано от betka`ta
![]()
![]()
![]()
m sam.
az mislq 4e s kola maska e po dobre ot izrusqvane. vazmojno e predi da ti izlezat kosam4etata nanovo da ti izlqzat malki pap4ici... nz ne sam si gi mahala tam![]()
Не се изрусявай още по-малко пък с кислородна вода ..Първоначално написано от Анонимко
Болката при колата маска е момента, няма от какво да те е страх .. маската я прави вечер за да може през ноща да се отпусне кожата и порите и червенината да мине .. купувай добри марки и винаги от аптека или специализиран магазин, следвай точно инструкциите ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Ми то по тая логика ние момичетата ако ни е страх от болката(при това често обезкосмяване насякъде) тряа да си леем куршуми или направо да се бесим..боли първия път най-много да знаеш,после се свиква малко по малко и става по-търпимо.Нормално е да ти излезнат пъпчици,но те са само външно забележими-намажи мястото с крем и до няколко часа кожата ще си е мека.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
амм ти си Ф и имаш косми по гърдите?? или си момче![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ve4e kazah 4e sam m.
mersi na vsi4ki,koito se otzovaha, smqtam da otida utre na kozmetik...![]()
sega oba4e tatko me stresna. vika 4e ima veroqtnost da stane vazpalenie (obriv) a az v srqda zaminavam na ekskurziqspored vas da hodq li na kozmetik ili ne
![]()
Ще стане обрив ако козметика е 'козметик' вместо козметик .. ако ме разбираш какво искам да кажа .. друг е въпроса как ще реагира кожата/тялото ти на процедурите ..Първоначално написано от Анонимко
.. абе от опит глава не боли ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.