.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Guest

въпроси за кола маската и изрусяване на косми

значи искам да питам как точно се изрусяват космите по гърдите с кислородна вода?
    и колата маска добър избор ли е за обезкосмяване на гърди? на 15 съм и ме е страх от болката ,но все пак искам да се отърва от тях след кола маската излизат ли пъпки и има ли някакви странични ефекти?

abe ti m ili f si 4e az ne razbrah??????????????

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от betka`ta
    abe ti m ili f si 4e az ne razbrah??????????????
    da i az ne razbrah..

Guest
    m sam.

Град
    на плажа =)
    az mislq 4e s kola maska e po dobre ot izrusqvane. vazmojno e predi da ti izlezat kosam4etata nanovo da ti izlqzat malki pap4ici... nz ne sam si gi mahala tam

mi ot purviqt put izlizat malki pup4ici no te se mahat do 24 4asa taka 4e spoko ni6to nqma da ti stane ne e hubavo da si izrusqva6 kosmite 6oto kato porasnat 6te e mn sme6no

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Повече от фен

Re: въпроси за кола маската и изрусяване на косми

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи искам да питам как точно се изрусяват космите по гърдите с кислородна вода?
    и колата маска добър избор ли е за обезкосмяване на гърди? на 15 съм и ме е страх от болката ,но все пак искам да се отърва от тях след кола маската излизат ли пъпки и има ли някакви странични ефекти?
    Не се изрусявай още по-малко пък с кислородна вода ..

Болката при колата маска е момента, няма от какво да те е страх .. маската я прави вечер за да може през ноща да се отпусне кожата и порите и червенината да мине .. купувай добри марки и винаги от аптека или специализиран магазин, следвай точно инструкциите ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Супер фен
    Ми то по тая логика ние момичетата ако ни е страх от болката(при това често обезкосмяване насякъде) тряа да си леем куршуми или направо да се бесим ..боли първия път най-много да знаеш,после се свиква малко по малко и става по-търпимо.Нормално е да ти излезнат пъпчици,но те са само външно забележими-намажи мястото с крем и до няколко часа кожата ще си е мека.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

амм ти си Ф и имаш косми по гърдите?? или си момче
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    ve4e kazah 4e sam m.
    mersi na vsi4ki,koito se otzovaha, smqtam da otida utre na kozmetik...

Guest
    sega oba4e tatko me stresna. vika 4e ima veroqtnost da stane vazpalenie (obriv) a az v srqda zaminavam na ekskurziq spored vas da hodq li na kozmetik ili ne

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sega oba4e tatko me stresna. vika 4e ima veroqtnost da stane vazpalenie (obriv) a az v srqda zaminavam na ekskurziq spored vas da hodq li na kozmetik ili ne
    Ще стане обрив ако козметика е 'козметик' вместо козметик .. ако ме разбираш какво искам да кажа .. друг е въпроса как ще реагира кожата/тялото ти на процедурите .. .. абе от опит глава не боли ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си