- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- а сега какво да правя
имам един мн сериозен проблем.ходя с едно момиче вече един месец,правели сме го вече 3 пъти но тя не може да свършва аз съм и първи ,друг път никога нее била с момче.досега съм спал с около 16-17 момичета и никога не съм имал такъв проблем , харесвам я и затова решението дая зарежа и заменя с друга неми допада.пробвах с неа различни пози почти 2 часа докато се изтощихме тя не можа да свърши единствено и било мн приятно. моляви посаветвайте ме или ме насочете някъде където ще ми помогнат
виж...напълно нормално е все пак и е за 1 път!!! ти си й 1то мом4е следващия път пробвай с орална любов..ласкай я...и след това секс...бъди нежен...питай я какво най много я възбужда и го направи максимално добреи не я карай да ти прави свирки! в никакъв слу4ай 4уваш ли?
Спорет мен е напълно нормално, щом си и първия, да не може да свърши! И аз бях така, ама ела ме виж сега! Все някога ще се получи, спокс!
няма какво да те посъветваме.още е 'нова в бранша',с опит всичко се постига.заложете повече на любовната игра(сиреч - главно на оралната любов)..друго нз какво да те посъветвам..но това НЕ е причина да зарежеш приятелката си!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Сериозен проблем ли...Че ти как искаш да успее да свърши, като сте го правили само 3 пъти и ти си й първия... След повечко практика нещата ще се оправят, просто момичето още е неопитно.
абе, той е спал с 16-17 момичета...какво му обясняваш врели-некипели. той т'ва го знае и го прави без да мислиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
след почти 20те момичета, с които си бил, едно ти се опъна и ти се чувстваш в задънена улица и молиш по форуми да те упътят как да се справиш... лоша работа... имаш мн сериозен проблем... но той не е свързан със задоволяването на приятелката ти...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Все пак си и първият, момичето няма опит. Това, че не свършва не означава непременно, че не и е било приятно и не си се представил добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
както казва един приятел `не при всяка става само с бърничкане`![]()
mn qsno 4e e normalno 6tom i e za 1 put 6e mine malko vreme i 6e stane rabotata
Нямам нищо против теб. Но имам нещо против мнението ти. Извини ме, но ти си девствена.. как можеш да пишеш такива неща, сякаш си ги изживяла. Както и да е, форумът дава пълна свобода все пак.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
И защо да не му прави свирки? Ако й идва отвътре всичко може да си прави. Пък и той не трябва да я кара да прави, каквото и да е било, не само свирки, ако тя няма желание. В секса няма непозволени неща.
Има неща, които единият партньор не харесва, и затова не се практикуват.
Относно проблема на автора - с времето ще си дойде всичко. Ти едва ли не знаеш какво да правиш.. френската, пръстите, ласките и най-вече милите думи са пътят към оргазма, защото е факт, че жените свършват най-лесно когато усетят колко много са желани и колко момчето им държи на тях и ляляля...
И за да свърши не е необходимо да я клатиш по 2-3 часа.. така само ще изсъхне, ще се протърка и ще я боли .. ( лични наблюдения )
Пък и няма нищо срамно да я питаш какво й харесва.. да я предпазполагаш, защото може все още да я е срам и да не може да се отпуска...
айде успех. С още малко проби и ще се получи.
Въй, Казанова, 16-17А ти от де знаеш, че те всичките са свършвали?
![]()
Така или иначе, как изобщо ти минава през акъла да зарежеш момиче, понеже не може да получи оргазъм (и то, забележи, след 3 опита само). Тъй де, ти "имаш пръст" в нейното удоволствие също толкова, колкото и тя самата.
Май няма точна рецепта за женски оргазъм (така де - нежни сме, специални сме...трябва да се потрудите) Но мога да ти кажа кое прави секса за мен по-приятен и кое малко или много ме притеснява.
Първо, това, че не получава оргазъм, не значи, че сексът не я задоволява. Много жени получават оргазъм месеци/години след първия си акт. Но, въпреки това, повярвай, сексът е чудесен. Аз лично изпитвам огромно удоволствие, когато приятелят ми свършва, въпреки че не получавам оргазъм.
Но това не пречи да се постараеш, де. Не бързай. Най-вече в любовната игра. Това, че е влажна и ти се види възбудена, не значи, че е напълно готова да преминете към същинската част. Съблечи я, целувай я навсякъде като не се съсредоточаваш само върху гърдите и интимните части - цялото женска тяло е чувствително - лице, устни, шия, корем, бедра, ръце, рамене, гръбче...отдели и достатъчно внимание. Не просто ще изпита физическо удоволствие, но ще усети, че държиш на нея и че за теб има голямо значение на нея да й е хубаво. Не знам дали само аз съм така...но за мен нежността в секса е от огромно значение - не става дума за самия акт, той може да е и по-бърз и динамичен и тн, но ми е важно да усещам отношение на нежност и обич от партньора си.
След като си и бил първия, може би още изпитва известна болка в началото. Затова, след като си я възбудил максимално и тя е напълно отпусната и готова да започнете, много внимавай как вкарваш члена...може би трябва да я питаш, но ако с вкарването избързаш или приложиш прекалено много сила, може да я заболи. След като в началото има болка, самият секс след това по-трудно носи такова удоволствие (по думите на една приятелка - ако с вкарването я заболи, тя се съсредоточава върху болката и не може да се отпусне и да се наслади на останалата част). Тъй че ако усетиш, че е дори малко се стяга в началото, вкарвай бавно и внимателно като изчакаш кротичко вагиналните мускули да се отпуснат.
И позата е важна. Дори и мисионерска може да донесе много голямо удоволствие, особено ако и сложиш възглавничка под таза (и може би застанеш така, че клиторът и да се търка в срамната ти кост по време на акта). Също така ако качиш краката и на раменете си...в случай, че е достатъчно гъвкава... Много момичета ще кажат, че на задна им е най-хубаво. Също така, според изследвания (бяяяях чела, с малко мерак мога да открия и статиите...) се води, че така жената най-лесно достига до оргазъм. И на мен много ми харесва, но първите пъти ме болеше. Може би трябва да започнете с мисионерска и после да смените...На задна можеш свободно да я докосваш навсякъде, да галиш гърба и гърдите й, както и да стимулираш клитора.
На забравяй по време на секс да я целуваш, да я галиш, да бъдеш нежен. Сменяйте позите, но не прекалееено често. Тъкмо да свикне с някаква поза и да започне да й носи удоволствие, а ти да рипнеш да правиш нещо друго. Опитай се да усетиш как й е най-приятно и задръж така.
И не я карай да се чувства длъжна да достигне до оргазъм - като не става, не става. Все някога ще се получи, остави я да се наслаждава. Интересувай се как й харесва, дали не я боли понякога (може да не се навлажнява достатъчно или...въх, след два часа секс да изсъхва и да почва да я жули...една приятелка ми говореше, че предпочита да го правят няколко пъти, отколкото един продължииителен акт - по някое време почвало да я боли)...Честно казано, лично аз дори и да изпитвам болка, не желая да спирам приятеля си, не мога и не искам (правя го рядко)...предразположи я да ти казва, когато нещо не й харесва и се съобразявай с желанията й (без да й възразяваш или да я караш да се чувства неудобно, когато ти споделя нещо).
Увлякох се (какво ли не прави човек, когато има да учи за изпит и си търси с нещо да се разсее...). Така де, сигурна съм, че тея неща ги знаеш, аз само напомням.
![]()
Eh eh...kolko p1ti o6te trqbva da go povtorq neznam!NIE JENITE MNOGO RQDKO POLU4AVAME ORGAZAM I SV1R6VAME,IMA JENI KOITO NIKOGA PREZ JIVOTA SI NE MOGAT DA SV1R6AT DORI DA UMIRAT OT KEF!TO4KA!![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
извинявам се за оффтопика,ама Вие,жените,на колко години казахте че сте?![]()
Хахахаха.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Браво! Това много ме изкефи.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
на тебе нз колко да ти дам,ама те гледам,че уж пишеш грамотно,а навсякъде думите 'слеД' и 'спореД' ги пишеш с ТПървоначално написано от aniezina
![]()
е да това е ясно все пак н е съм за пръв път с момиче. при мене любовната игра продължава до толкова доколкото издържи момичето, имам предвид че се грижа за нея до момента до който тялото и почне дасе извива по един мн специфичен начин,зърната набъбнат и погледа стане влажен.когато го вкарвам него правя като някой хамалин,а бавно и не целия я съвсем по малко докато започне да влиза целия без дае необходим и най-малък натиск , при мене вси4ко става нежно и внимателно така както да може момичето дасе предразположи и даие приятно.и не съм казал че ще късам с нея само защото не може да свърши , точните ми думи бяха че не искам да чувам такива съвети,като зарежия тая тя неси струва , защото момиче което си дава девствеността на някой който е чакала дълго време а нее преспала с първия срещнат , означава че нее момиче като всяка втора, а е нещо мн повече.благодаряви мн за съветите . и това за любовната игра ,да тя е мн важна, и мн хоря който гледат на секса като нещо важно и са изчели мн книги могат да кажат 4е за разлика от мъжа при който почти вси4ки ерогенни зони са около слабините то при едно моми4е са мн повече и на мн разнообразни места, знаетели само как може да подейства един еротичен масаж,или целувки на най-нежните и богати на кръвоносни съдове места.мн хора налитат веднага на зърната - това нее правилно мн по-голям ефект се постига при галене на облъста около тях - в онзи круг в който са разположени те , а не самите гърди , понеже те са едно мастно образование , изградени са само и предимно от мастна тъкан и тя не носи никакво удоволствие , това е важно за хора дето веднага пшочват да ма4кат и дърпат гърдите а момичето не чувства ни6то повече освен лека болка и неприятно осещане
Навсякъде го правя, даже когато пиша и и звън форума, и в смс-и....Е, не мога да се отуча и не мога!Такава съм си.....Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
абе тва мъжете не сте като хората честно![]()
наскоро имах спор по тоя въпрос с един приятел, има хиляди при4ини, заради които може да не полу4ава оргазъм - тясна е, все още се срамува да я гледаш гола, страх я е да не забременее, страх я е, 4е ако направи нещо, може да сбърка и да е смешна в твойте очи и още хиляди причини, накарай я да е по-сигурна в теб и връзката ви....може да е само психологическо...и все пак по-вероятно е просто да е тесничка и да я наболява, но да не казва
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....