Zdr na vsi4ki Imam edin problem i iskam da go spodelq s nqkogo Momi4e na 16 sum ot sf.Ta zna4i minalata godina nai dobrata mi fr si be6e haresala edno mom4e i poneje izlizahme zaedno toi me haresa men.V na4aloto ne go iskah no s te4enie na obstoqtelsvata go haresah i az.Sled tova tq zamina za germaniq i az i mom4eto se sblijihme pove4e i stanahme gadjeta.Sled kato tq se vurna razbra i se skarahme jestoko no posle pak stanahme priqtelki. I vse o6te hodq s tova mom4e.Problema e 4e edna sedmica sega ne se vijdahme i se bqhme skarali.Bez da iskame se zasqkohme v edna diskoteka,vsu6nost az znaeh 4e toi moje bi 6te otide,no toi za men ne znae6e.I kato otidoh kakvo da vidq Toi i tova momi4e sedqt edin do drug i tq mu se natiska i go pregru6a Tova produlji cqla ve4er a bqhme masa do masa.Skapa mi se cqloto nastroenie,opitah da se zabavlqvam no.... Toi ne napravi ni6to po vaprosa da q razkara I na kraq kogato ve4e bqh piqna ot muka si trugnah i ot vun pred vratata te se celuvaha . Tq znae 4e hodim,no e iskala da mi go vurne,a i tq o6te e luda po nego . Kajete kvo da pravq,da go zareja li ili da prostq? Mn go obi4am no ne moga da vzema re6enie.Help me pls =D>