.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

нещо, което ме/ни притеснява :S

На някоя от вас случвало ли и се е? по време на акта, ей така най-неочаквано да се чуе странен звук отдолу (наподобяващ пърдене) .. и двамата знаете, че се дължи на въздух във вагината, но да не знаете как да го избегнете.
    Ако можете да ми дадете някакъв съвет относно това, ще съм мн благодарна (:

ами няма на4ин да се избегне просто явно ти се разширяваш пове4е и влиза пове4е въздух...не мисля 4е може да се направи нещо по въпроса.а и какво толкова ви дразни?

след като свършите цялата работа се запечатваш с тапа от вино и се молиш да не изгърми като шампанско за нова година...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

mi nai lesniq na4in e da ne se 6ibate!!!az drug na4in ne vijdam puk za dr nz

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами няма на4ин да се избегне просто явно ти се разширяваш пове4е и влиза пове4е въздух...не мисля 4е може да се направи нещо по въпроса.а и какво толкова ви дразни?
    като ти се случи, ще разбереш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    след като свършите цялата работа се запечатваш с тапа от вино и се молиш да не изгърми като шампанско за нова година...

А по темата: Това е напълно нормално и се случва почти на всички. Не е много приятно, но просто няма как да се избегне.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    като ти се случи, ще разбереш
    ами със сигорност е кофти мацко оба4е едва ли това е проблем който не може да се преодолее...и трябва толкова да го мъдриш..но права си ще разбера какво е...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    По време на секс не ми се е случвало това толкова прословуто нещо, но съм убедена, че някога ще се случи и ще си умра от срам. Няма как просто. Само се надявам момчето да реагира нормално и да ме успокои, щото аз каквото съм може направо да се откажа от секса за известно време.
    Това е положението, колкото и да съм несрамежлива, разпусната и нестеснителна на тази тема.. ще ми стане кофти.
    И доколкото знам, няма какво да се прави по въпроса. Нещото, което става, е нормално и не трябва да му се обръща внимание.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    кво ти неудобство...на мен пък винаги,коагто се чуе,ми става много,много смешно
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    И на мен така Даже понякога не се сдържам и си се хиля

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    аз винаги.па и той с мен
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    аз винаги.па и той с мен
    И моя така Даже първия път като се получи така, такъв смях ме напуши, че даже спряхме за малко акта

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    na men mi se slu4i samo 2 pati i moq priqtel se napravi 4e ni6to ne e 4ul......normalno e
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    аз винаги.па и той с мен
    И моя така Даже първия път като се получи така, такъв смях ме напуши, че даже спряхме за малко акта
    Нещо познато.Понякога толкова мн въздух се събира,че имам чувството ако се напъна и е в мен ще го издухам.
    Иначе ако съм мн овлажнена нямам този проблем.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

няма страшно нормално е полу4ило се е нещо като вакум и затова се е чуло няма се плашиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

аз винаги.па и той с мен
    че то и при нас тва се получи

Супер фен
    Hahaha pri nas po4ti vseki p1t stava Tfa se polu4ava kogato celiq 4len vleze v teb i poneje vaginata se e p1lnila s v1zduh i kato fleze 4lena takova v1zduha ot tfa e spoko nqma ni6to lo6o i pritesnitelno...pri nas s moq fr p1rviq p1t osobeno samo tfa se 4uva6e :P dori sq sled sex kato se zasmeq i pak se 4uva takoa ne6to ot men

тоест - ще чакаме времето когато няма да обръщаме внимание на `въздухът`

Няма защо да се притесняваш, това е нещо напълно нормално. Няма как да го избегнеш, но и не трябва да потъваш от срам всеки път като се получи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    xAxAxAxA na men tva mi se sluchva i kogato se subudq sutrin ama mnoo me radva tva Puk i po vreme na sex mi se sluchva ama i dvamata znaem ot kakvo e tui che nqa problem

4e to i nie znaem ot kakvo e, ama po4va mn da ni razsmiva i se razseivame i t.n.
    daje vednuj ne si dovur6ihme

Мега фен
    Град
    SF
    На вси4ки се е слу4вало и няма нищо страшно или срамно. Гледай откъм смешната страна

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано не ми пука, от нищо не ме е срам от приятеля ми.А и двамата знаем от какво става.

при мен също се получава понякога така,но с приятеля ми просто не му обръщаме внимание....незнам как може да се избегне.Единствения начин според мен е да си се кефите един на друг и да не обръщате внимание на такива дребни детайли
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си