Здравейте. Аз съм момиче на 16г.
Има едно момче, с което излизаме, понече да ме целува, но аз се дръпнах, не знайно защо
Та проблема ми е, че прекалено много си приличаме с него.
Обичаме да се лигавим, но в границите на нормалното. Не си пада по скандали, боища и т.н, както и аз. Не разбира мн мн от футбол, както и аз, но следим и гледаме мачове. Мил, нежен и добър е, също като мен. Както се държат другите с него, така и той с тях. Аз също!!!!
Имаме един навик от едно празно шишенце пластмасово да го фанем и да го размятаме с ръката си като показалка и да слагаме брадичката си от другата му страна. Харесва му да гледа как хората си правят прически, и аз така. Мненията ни по повечето неща от живота съвпадат. Абе сумати еднакви интереси имаме. Единствените ни различия са, че аз си падам повече по чалгата, а той по хауса (но не се облича като фешъните) . Също аз пуша, а той не. Е тва е майна
Имам чувството, че излизам със себе си и някак си това ме отблъсква от него, макар, че много се харесваМ. Не мога да разбера защо се получава така. Та бая свестен е, защо не съм с него?! Според вас какво ме спира?
Може би бившият ми не беше като него, а всеки следващ гледаме да има поне малко от предния.. а бившия беше грубиянин, използвач и т.н, но имаше тръпка в отношенията ни, а с този имам чувството, че ще се разбираме повече от всякога, а аз обичам да има поне малко скандали, караници, силни емоции и т.н, защото все пак не може всичко да е цветно.