- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Victoria's secret???
Znaete li kade s burgas ima magazin na Victoria's secret?Samo 4e da ima i drehite im ne samo belioto.
Никъде в България няма такъв магазин![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Правилно в България няма, а дрехите се продащат само от каталози.
оф верно няма..то и аз от кога се тръшкам за такъв магазин..имат мега готини неща..особено от серията PINK....странно е че изобщо ги няма в бг..поне в SEVEN SECONDS да ги имаше...между другото не знам дали някой е забелязал,обаче CLEOPATRA I CESAR (българска марка за белъо) адски много копират Victoria`s secret...Имат в магазините им даже такива пижамки дето пише PINK на тях..и също прашки в едни торбички копринени точно както съм ги гледала по интернет![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
То кой не иска...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
май единствния начин е поръчка по нет-аа ако имаше такъв магазин определено щяха да го посетят мнооогоо хора
те губят
![]()
Доколкото съм чувала някъде из София има..май в Сити центъра.. Трябва да ходя да проверя..![]()
И аз искам ама няма..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Link??
В София имаше магазин на Victoria's secret, ама го затвориха
Някой ще може ли да даде линк...
аз си поръчвам от нета..е верно идват малко бавно ама понякога просто не издържам и като се харесам нещичкоооооооооооооооо![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
кви са им ценитеПървоначално написано от ninsy
2 т. от правилника. Бан на профил
дам и от кой сайт и как точно става.. че до сега не съм си поръчвала от нета..Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
Мда, нещата им са уникално сладки. Аз имам чанта и бельо.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ou a ima edin krem za tqlo s krusha,koito sestra mi mi beshe donesla ot Amerika minaloto lqto.Leleee bojestven beshe... ma svurshi. I sega edinstvenite varianti sa da si porucham ot neta ili da chakam sledvashtiq put kogato si doide da mi donese pak.
Boje kak me zapalihte i mene
imam za prodavane 25 chifta prashki na viktoria secret razmeri preimno L. za kontakti i snimki - elina_iovova@mail.bg
В София никога не е имало официален магазин на марката. Ако имате познат в Щатите-обърнете се към него. Не мен лично ми носят от там. Бельото-дори и най-евтиното е невероятно удобно, но повярвайте ми не изглежда като в каталога...
Ами то може и от сайта да се поръчат неща ..на мен много ми харесват дрехите и бельото на Виктория Сикрет пък и не са кой знае колко скъпи
mi kupete si direktno prez net@
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!