- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da razbera dali vsi4o e fal6ivo?
Mn se 4udeh kude da q pusna taq tema....i nakraq izbrah tuk....Problemut e sledniqtPredi okolo 4 meseca na edin kupon se zabih s edbno mom4e, no dori tel ne si razmenihme....No eto 4e toi iznenadva6to mi nameril skype, 4uhme se, vidqhme se.....Neka samo otbeleja 4e toi e na 20 , a az po4toi na 17 i sum devstnena ( ne 4e tva mn me pritesnqta).Toi e mn sladuk, nejen i t.n, purvata ni sre6ta be6e super, no toi mi kaja 4e ne iskal obvurzvane, prosto iskal da darqva nqkoi s nejnost i da polu4ava takava.....Dotuk dobre. Posle mi kaja az da ne se pritesnqvam da trugna s nqkoi drug...tva su6to ne me oada4i mn ( prosto qvno ne e ubeden v namereniqta si )....Sled tova mi kaza 4e moje sledva6tiq put kato se vidim da otidem v tqh
E to mn qsno za kvo si misli.....I nakraq az go popitah "ne ti li e samo za sexa?" i toi ne mi dade adekvaten otgovor.....Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa....Naisrtina se 4udq kakvo da pravq (toest da mu kaja ( ne iskam da mu teglq mainata, no i ne iskam i da me izpolzva i dokato se usetq ve4e da e kusno
![]()
правилно мислиш...Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
От това, което си написала разбрах, че той иска единствено секс... Изглежда ти искаш нещо повече, но той не. Гледай да не е накрая да страдаш... Но ако толкова искаш направи го с него, обаче според мен това не е подходящия човек, но ти решаваш.
mhmПървоначално написано от ABSOLUT`me
nedei da bqga6 sled nego .qsno e 4e toi te ima za igra4ka a pak ti ima6 po seriozni 4uvstva. taka samo 6te te narani.
ako ne be6e devstvena,moje6e i na teb da ti e samo za sexa i da ne se treoji6 mn,no pri momi4etata e mn vajno parviq pat i te savetvam da go otreje6
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
To4no tva mi e nai- dadnoto....Pravelo mi se e sex dosega ,no sum si kazvala "tva ne e epodhodq6tiq".....No ot dr strana edna seriozna vruzka za men e nad 2, 3 meseca.....i se zamislqm 4e na tozi etap "serioznite mi vruzki" sa bili bezsmisleni....A dokato 4akam "podhodq6tiq" za 1 viq put 6te izpusna mn....Първоначално написано от katttto3
и аз така мисля..Просто колкото и да го харесваш и да мислиш че си пасвате първия ти път трябва да е с някой който обичаш и който те обича а не с някой който някой ден като срещнеш по улицата ще подминешПървоначално написано от katttto3
![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
бе мен ако питате,то по възможност всеки път трябва да е с някои,когото обичаш..не само първия..Първоначално написано от flirt4e_{f}
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ти имаш сериозни намерения,а той не е готов за връзка.....Запомни едно:по принцип дълготрайните връзки не започват на купон със забивка....трябва да опознаеш първо човека до себе си преди даже да се целунето.За секс да не говорим!
Според мен иска да те използва просто за секс, така че по-добре да го разкараш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ми според мене моеш да си ходиш с него, да развивате няк'ви ваши си там взаимоотношения, пък ако той е мн. настоятелен за секс, просто му кажи, че не си готова и така. Ако той може да чака, значи може да се получи нещо, ако не може - не е нужно да бъдеш с него. Има много други, които ще те даряват с любов и нежност.
ne ste mn edin za dryg 6toto ti ne si stignala do tam 4e ve4e da ima6 takiva otno6eniq s mom4etata.V smisul da se vijdate samo kogato imate nyjda ot...puk i kakvo tolkova to ti e kazalo mom4eto 4e ne iska seriozno vruzki a samo nqkoi na koito da si "darqva ljubovta".Ako shva6ta6 za kakvo stava dyma![]()
той и сам много ясно си ти е казал, че го привличаш, но държи единствено на секса - харесваш ми, но няма проблем да си намериш другтова значи точно това - физическа близост... тоест секс и сме до тук!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Само аз ли мога да мисля адекватно в този форум? Как ще я използва само за секс, след като е бил честен с нея, че не иска връзка?
Naistina imenno tva me oizada4i....Toest ako e tolkov zagorql moje6e da razigrae nqkakav teatyr....Първоначално написано от `Death`Whore`
10 za otgovoriteAz vsa6nost izob6to ne go oznavam i naistina be6e malko priburzano da si vadq izvodi samo ot edna sre6ta
![]()
Само за секса си е човека.Ти реши сама дали искаш такова обвързване.
`Death`Whore`, кво като не му е до връзка бе. За кво да не си удря мацето, когато му 'домъчнее' за нея. Мислиш адекватно, ма кога ме няма.
koalka: Само за секса си е човека. Wink
Е така мисля и аз.
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
e na tva my vikam az protivore4ie.Hem ne q izpolzva samo za sexa hem i e kazal 4e ne iska vruzka.E kato ne iska vruzka kakvo iska...magdanoz?
виж ако искаш да правиш секс с него и после..можеш да го забравиш направи го.но ако си си го харесала и после ще ти е кофти 4е те е използвал за самия секс не го прави кажи му 4е търсиш сериозна връзка.