.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    ^^puh4e^^
    Guest

Kak da razbera dali vsi4o e fal6ivo?

Mn se 4udeh kude da q pusna taq tema....i nakraq izbrah tuk....Problemut e sledniqt Predi okolo 4 meseca na edin kupon se zabih s edbno mom4e, no dori tel ne si razmenihme....No eto 4e toi iznenadva6to mi nameril skype, 4uhme se, vidqhme se.....Neka samo otbeleja 4e toi e na 20 , a az po4toi na 17 i sum devstnena ( ne 4e tva mn me pritesnqta).Toi e mn sladuk, nejen i t.n, purvata ni sre6ta be6e super, no toi mi kaja 4e ne iskal obvurzvane, prosto iskal da darqva nqkoi s nejnost i da polu4ava takava.....Dotuk dobre. Posle mi kaja az da ne se pritesnqvam da trugna s nqkoi drug...tva su6to ne me oada4i mn ( prosto qvno ne e ubeden v namereniqta si )....Sled tova mi kaza 4e moje sledva6tiq put kato se vidim da otidem v tqh E to mn qsno za kvo si misli.....I nakraq az go popitah "ne ti li e samo za sexa?" i toi ne mi dade adekvaten otgovor.....Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa....Naisrtina se 4udq kakvo da pravq (toest da mu kaja ( ne iskam da mu teglq mainata, no i ne iskam i da me izpolzva i dokato se usetq ve4e da e kusno

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ..Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa..
    правилно мислиш.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    От това, което си написала разбрах, че той иска единствено секс... Изглежда ти искаш нещо повече, но той не. Гледай да не е накрая да страдаш... Но ако толкова искаш направи го с него, обаче според мен това не е подходящия човек, но ти решаваш.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ..Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa..
    правилно мислиш.
    mhm nedei da bqga6 sled nego .qsno e 4e toi te ima za igra4ka a pak ti ima6 po seriozni 4uvstva. taka samo 6te te narani.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ako ne be6e devstvena,moje6e i na teb da ti e samo za sexa i da ne se treoji6 mn,no pri momi4etata e mn vajno parviq pat i te savetvam da go otreje6
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

^^puh4e^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от katttto3
    ako ne be6e devstvena,moje6e i na teb da ti e samo za sexa
    To4no tva mi e nai- dadnoto....Pravelo mi se e sex dosega ,no sum si kazvala "tva ne e epodhodq6tiq".....No ot dr strana edna seriozna vruzka za men e nad 2, 3 meseca.....i se zamislqm 4e na tozi etap "serioznite mi vruzki" sa bili bezsmisleni....A dokato 4akam "podhodq6tiq" za 1 viq put 6te izpusna mn....

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    ako ne be6e devstvena,moje6e i na teb da ti e samo za sexa i da ne se treoji6 mn,no pri momi4etata e mn vajno parviq pat i te savetvam da go otreje6
    и аз така мисля..Просто колкото и да го харесваш и да мислиш че си пасвате първия ти път трябва да е с някой който обичаш и който те обича а не с някой който някой ден като срещнеш по улицата ще подминеш
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от flirt4e_{f}
    и аз така мисля..Просто колкото и да го харесваш и да мислиш че си пасвате първия ти път трябва да е с някой който обичаш и който те обича а не с някой който някой ден като срещнеш по улицата ще подминеш
    бе мен ако питате,то по възможност всеки път трябва да е с някои,когото обичаш..не само първия..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ти имаш сериозни намерения,а той не е готов за връзка.....Запомни едно:по принцип дълготрайните връзки не започват на купон със забивка....трябва да опознаеш първо човека до себе си преди даже да се целунето.За секс да не говорим!

Според мен иска да те използва просто за секс, така че по-добре да го разкараш.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Ми според мене моеш да си ходиш с него, да развивате няк'ви ваши си там взаимоотношения, пък ако той е мн. настоятелен за секс, просто му кажи, че не си готова и така. Ако той може да чака, значи може да се получи нещо, ако не може - не е нужно да бъдеш с него. Има много други, които ще те даряват с любов и нежност.

ne ste mn edin za dryg 6toto ti ne si stignala do tam 4e ve4e da ima6 takiva otno6eniq s mom4etata.V smisul da se vijdate samo kogato imate nyjda ot...puk i kakvo tolkova to ti e kazalo mom4eto 4e ne iska seriozno vruzki a samo nqkoi na koito da si "darqva ljubovta".Ako shva6ta6 za kakvo stava dyma

Супер фен
    Ami spored men iska da e s teb samo zaradi sexa.Pyk i sama kazvash kyv otgovor ti e dal na vyprosa ... tkaa,che mislq,che sma si otgovori,che e samo za sexa.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    той и сам много ясно си ти е казал, че го привличаш, но държи единствено на секса - харесваш ми, но няма проблем да си намериш друг това значи точно това - физическа близост... тоест секс и сме до тук!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен
    Само аз ли мога да мисля адекватно в този форум? Как ще я използва само за секс, след като е бил честен с нея, че не иска връзка?

^^puh4e^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Само аз ли мога да мисля адекватно в този форум? Как ще я използва само за секс, след като е бил честен с нея, че не иска връзка?
    Naistina imenno tva me oizada4i....Toest ako e tolkov zagorql moje6e da razigrae nqkakav teatyr....

Guest
    10 za otgovorite Az vsa6nost izob6to ne go oznavam i naistina be6e malko priburzano da si vadq izvodi samo ot edna sre6ta

Мега фен Аватара на koalka
    Само за секса си е човека. Ти реши сама дали искаш такова обвързване.

`Death`Whore`, кво като не му е до връзка бе. За кво да не си удря мацето, когато му 'домъчнее' за нея. Мислиш адекватно, ма кога ме няма.

koalka: Само за секса си е човека. Wink

Е така мисля и аз.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

e na tva my vikam az protivore4ie.Hem ne q izpolzva samo za sexa hem i e kazal 4e ne iska vruzka.E kato ne iska vruzka kakvo iska...magdanoz?

виж ако искаш да правиш секс с него и после..можеш да го забравиш направи го.но ако си си го харесала и после ще ти е кофти 4е те е използвал за самия секс не го прави кажи му 4е търсиш сериозна връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си