- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към моми4етата
Имате ли слу4аи когато си бъркате и да не можете да свършите,на мен вече втори път ми се случва и си мисля 4е имам някакъв проблем и немога и немога да свърша,въпроса ми е има ли други като мен и ако има те как излизат от тази гадна ситуация,смсиал кфо то4но правят![]()
Не си бъркам.. бла .. рядко ползвам услугата на "ръчичките", ужасно рядко. (по-малко от 2 пъти на година дори.. ) И мразя да си бъркам .. не съм го правила де, но въпреки това го мразя. Съмнява ме, че това ще ми достави удоволствие. Познавам се много добре, няма да се получи.
az ne si burkam,no priqtelq mi4esto go pravi i vinagi svur6vam.vaprosut e v tova 4e trqbva da znae6 kak da go pravi6,za da si dostavi6 udovolstvie
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Hahahah az do sega ne s1m 4ula momi4e da sv1r6i kato si b1rka sama ama 6tom kazvate...![]()
Мхм. Така е.Първоначално написано от katttto3
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
imam edna priqtelka sus su6tiq problem ...tq prosto si misli 4e moje da svur6i 14 puti za edin den .. i to sama![]()
Възможно е, възможно е, ама трябва да знаеш как...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
И въпреки всичко си има мъже за тая работа
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
жестоко!
хехе излезе така, че никой не мастурбира, ади моля ви се, всеки го прави по един или друг начин, тя си "бърка", други се "човъркат", както искате така го наречете, аз не познавам човек който да не мастурбира (има много дето не си признават) освен това всеки познава собственото си тяло най-добре и знае как да се докосне, че да изпита макс удоволствие
Ami az naistina ne go pravq,pravila sum go nqkolko puti no ne sum vuodoshevena.....puk i za kvo da me e sram da si priznaq i to vuv forum kudeto nikoi ne me poznava ili pone ne znae koq sum,nqma smisul da luja i to tukПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
i az sam taka.a i vse pak si ima maje za taq rabota.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Това викам и азПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Мастурбирането не може да се сравнява с половия акт. Разлика от земята до небето. Предпочитам да съм на небето, да си имам мъж дето да ми бърка тук таме, но все пак всеки мастурбира!