.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    straah
    Guest

4uvstvam se kato k***a

Na 14 godini sum i skoro stavam na 15. Problema mi se sustoi v towa 4e imam ugrizeniq na syvessta. Ot skoro imam gadje, no mu pozvolih da me obarva po intimnite 4asti. Sega se 4uvstvam kato kurva. Pritesnqvam li se s pravo ili tova e normalno??? Pls helpp

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    да,нормално е.щом е с твое разрешение и ти е било приятно,и още повече - че ти е гадже,не виждам от какво се притесняваш.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    В тази ситуация това е напълно нормално и няма защо да имаш угрижения на съвестта

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Napylno normalno e.. Nedei da se chuvstvash kato kurva.. Typo e.. :P

P.S. Kak li da se chuvstvame nie deto pravim i sex s gadjeto si?!

Guest
    abe macka ti nared li si i az sam na 14 i 6te pravq 15 pak minalata godina se ebah s moq fr i mn ot moite fr sa go pravili na po 14-15 pak ti samo za ednoto oarvane ...

Guest
    ti pak se radvai 4e si mu pozvolila po gadno 6te e da si nqkakva kosmata det q e sram ot gajeto i da q pipa, vednuj mi se slu4i s takova momi4e i 6tqh da umra ot ujas

Guest

Re: 4uvstvam se kato k***a

"Na 14 godini sum i skoro stavam na 15."
    6te mi obqsni6 li ot kakvo po to4no se pritesnqva6.Na 15 si si...os1znai se...a..ima i drugo ne6to...Ako ne obi4a6 priqtelq si ,a si mu dala da napravi tova ..posle 6te se 4uvstva6 vse edno te e pipal nqkoi s1sed..ili ne6to podobno..Taka li e?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe macka ti nared li si i az sam na 14 i 6te pravq 15 pak minalata godina se ebah s moq fr i mn ot moite fr sa go pravili na po 14-15 pak ti samo za ednoto oarvane ...
    e tva 4e ti si se ebala si e tvoq rabota,az li4no me kefi da eba devstvenica primerno po istinski sa i ... abe nqma zna4enie vaprosa e 4e ne si4ki det sa na 14 15 sa se ebali i v tva nqma ni6to lo6o i sramno ne misli6 li

Ами за мен също ми изглежда курвенско(леле ужас само аз мисля така),защото си колкото мен,а аз си мисля,че съм още дете :P Тия хора на по 12 години се ебат вече.Най-добрата ми приятелка от детството,наборка,я видях вчера с бебе на една годинка.Какво става в този свят?Не може ли да изчакате малко?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Ами за мен също ми изглежда курвенско(леле ужас само аз мисля така),защото си колкото мен,а аз си мисля,че съм още дете :P Тия хора на по 12 години се ебат вече.Най-добрата ми приятелка от детството,наборка,я видях вчера с бебе на една годинка.Какво става в този свят?Не може ли да изчакате малко?
    Явно хората доста бързат...

Напълно нормално е.Няма от какво да се притесняваш, но ако не ти харесва прсто не давай на гаджето си да го прави.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje i da si prava... Az napisah mnenie che e syvsem normalno.. ama za mene... Skoro she napravq 19... A na 15 ne znam dali e bilo syvsem normalno za men.. I vse pak she kaja na avtorkata na temata.. nedei da syjalqvash za neshta koito si iskala da napravish !!!

Град
    вввдотайемапигдотком
    те е*а у курволяка..и кво,тва нова мода ли е да праите секс преди да ви дойде цикъла?

Супер фен
    Колко отворени п*тки има тук...

Guest

Цитирай Първоначално написано от straah
    Na 14 godini sum i skoro stavam na 15. Problema mi se sustoi v towa 4e imam ugrizeniq na syvessta. Ot skoro imam gadje, no mu pozvolih da me obarva po intimnite 4asti. Sega se 4uvstvam kato k***a. Pritesnqvam li se s pravo ili tova e normalno??? Pls helpp
    Ше свикнеш...

ебаси аз като ви казвам че се ебат на по 15 никой не вярва деба деградиралата нация деба

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми.. той ти е гадже, няма от какво да се чувстваш зле. И си е напълно нормално. Спокойно девойка, крачка по крачка, ще се отпуснеш и ще свикнеш. Няма от какво да се притесняваш.
    П.П. Бахти и аз се чувствах като курва,когато бройката ми мина числото 2 .. ама това сме ние, женската психика е странна.
    Пффф .. ся пак ми стана гадно. Трябва да се поспра малко.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Важен момент е да си обясни6 дали си му разре6ила или си го накарала

Ше свикнеш...

ебаси аз като ви казвам че се ебат на по 15 никой не вярва деба деградиралата нация деба
    Хаха и аз като им разправям на някои кфо стаа в дискотеките и клубовете никой бате неще да вярва

По темата: щом само се 'пипкате', е добре за ся. Но не бързай. Не му давай да вкарва москвича в гаража Има време за всичко. Неа за кфо да бързаш

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Hm..az mislq 4e nqma ot kakvo tolkova da se pritesnqvash ako est si mu pozvolila,vse pak ti e gaje.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Hyahayahayaha az kato bqh na 12 dadoh na moq da me bara i se 4uvstvah super (na 12 me otfori daje),t1i 4e na tebe ko ti e sq?

Женските същества са лишени от съвест!
    Light The Universe

Град
    Лондон
    Spokoino, normalno e. Te decata ve4e se ebat naistina ot 12-13 a ti se trevoji6. No drugo e ve4e dali se 4uvstva6 gotova. Pak i ako hodite ot skoro moje da se trevoji6 4e tolkova rano si mu dala. No vij ako ti e haresalo i si se 4uvstvala dobre nqma za6to da se trevoji6 . Samo ne mu davai da pravi ne6ta koito ti samata neiska6
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Hyahayahayaha az kato bqh na 12 dadoh na moq da me bara i se 4uvstvah super (na 12 me otfori daje),t1i 4e na tebe ko ti e sq?
    кой?баща ти?тва практика ли е у ващо село?

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Женските същества са лишени от съвест!
    тая горе специално е лишена от мозък

Голям фен

Добре казано
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

!?!?!?!?!?! Чусвстваш се зле защото приятелят ти те е обарвал? Ти не го ли обарваш? Ако ти харесва няма нищо лошо... Има много по малки от теб момичета правили много по лоши неща без да им дреме особено, а ти се притесняваш за това? Не трябва, съвсем нормално си е така да правите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си