hora predlojete nqkakva podhodqshta zakuska.ne sam na dieta no se mucha da se ogranichavam.chuvala sam za suhari i razni podobni kato back rolls che stavat.drugi puk kazvat che sa mn kalorichni... daite predlojenie
аз закусвам чай с мед или вода с лимон
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Кисело мляко с овесени ядки +- мюсли + някъв кисел плод ( плода преди закуската ) ..Първоначално написано от Анонимко
katttto3
Много жалко за теб ...
sexi_lady_666
Защо не ядеш жълтъка?? ....
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Мюслито става,плодове също може.Може и от тези зърнените храни,за закуска са супер.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако не бяха нямаше да го пиша ..Първоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
Съжалявам не бях прочела мненията![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
нахх .. its kool ..Първоначално написано от Lorraine
![]()
Много ми е интересно защо всички са толкова влюбени в сухарите, които не са нищо друго освен хляб. Освен това доказано предизвикват запек (просто половината ми познати от женски род взимат нещо разхлабително). Хем "уж" ограничавате хляба с тея диети, хем набивате сухар.
imam edna sau4eni4ka be6e na dieta qdeshe hogarenas... nz dali shte ti zasitqt glada .. ama probvai![]()
![]()
Аз пък закусвам солетки! и някакви сокове!
...is just too little too late...
po princip ne e ot ogromno zna4enie kakvo 6te qde6 na zakyska a kakvo i koga 6te qde6 na ve4erq.za6toto cql den ti si v dvijenie(taka predpolagam)a primerno ako se natap4e6 s makaroni v 22.00 i si legne6 v22.20 i spored teb tezi kalorii ot makaronite kade otivgat????
no eto ti 1 primerna zakyska 1 kiselo mlqko 0.1%+oveseni qdki(ili miysli) tova primerno v 7 sytrinta i posle okolko 10 4asa 1 qbalka ili edin greifryt
yspeh
Az zakusvam plodove s 4ai ili voda.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Това е едно от най-абсурдните неща който съм чел наскоро ..Първоначално написано от lalalalalalalalalalalalal
.. като се има предвид, че другата част от поста ти е смислена, направо се чуда какво си правил докато си го писал/а това ..
![]()
Другата половина от поста й също не е много смислена. Вярно, че макарони вечерно време не трябва да се ядат, но няма никакъв проблем да се яде белтъчна храна, или белтъци и мазнини точно преди лягане.Първоначално написано от Drak'thul
Е аз никаде не виждам да пише, да не се ядът белтъци/мазнини ..Първоначално написано от Ниго
.. иначе ябълката/грейпфрута определно трябва да е преди закуската ..
![]()
Първоначално написано от sexi_lady_666
и аз закусвам с чай и варени яйца обаче ми стана интересно защо без жълтъка![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
може също и някаква активия (аз плодовите харесвам) и бисквити хогаренаснаистина не са лоши и аз ги ям много често особено на училище щото напоследък се старая дааа съм на някаква импровизирана диета щото лято идва
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
Първоначално написано от {S}BaBY{G}
Защото жълтъка съдържа ужасно много холестерол![]()
Аз обикновено не закусвам, но ако реша да закуся си пека 2 филийки и си правя фреш от 2 портокала и 1 лимон![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Да в жълтъка на яйцата има хилестерол, но не мога да разбера какво толкова ви плаши това?? .. Има два вида холестерол .. 'добър' (в мазнините от растителните храни) и 'лош' (в мазнините в животинските храни и продукти) .. при смесена употреба (прим. ядеш яйца и салата с една лъжичка зехтин), 'добрия' чисти и премахва натрупалия се 'лош' холестерол .. и вобще в много храни, плодове и т.н. има витамини и елементи които премахват 'лошия' холестерол от кръвта .. вобще яжте си яйцата със жълтъка .. иначе само хабите мЪтериал както се казва ..
Ще замоля всички, които не ядат жълтъците да ги събират и да ми ги пращат на 1-2 дена. Холестерола не е вреден. Дори е много полезен. Дори има изследвания загатващи, че холестерола всъщност предпазва от атеросклероза. Бтв някъде бях използвал математика от 3-ти клас да докажа, че удвоения прием на холестерол увеличава едва с 1% холестерола в кръвта. За сравнение диетите изключващи изцяло животинските продукти го намаляват с максимум 5%. Причината? Тялтоо произвежда 4 пъти повече холестерол, отколкото ядете. Дали ще го ядете, или ще го произвежда тялото - пак си е там. Само дето като го ядете щадите черния дроб.
Холестерола препазва от инфекции. Всъщност има и ено изследвана правещо връза между холестерола и вероятността да се заболее от СПИН. Има едно много интересно заболяване наречено Smith-Lemli-Opitz- Syndrom. Бебетата се раждат с изключително ниски нива на холестерола. Завършва често със смърт. насоящата честота в Европа е 1 на 20 000 до 40 000 раждания.
БТВ няма добър и лош холестерол LDL и HDL са съединиения на холестерола - липопротеини.
Второ БТВ - наситените мазнини увеличават обема на молекулите на холестеролаи по-този начин правят окислението им по-трудно, което от своя страна намалява риска от инфаркт.
Високите нива на холестерола се обуславят от наднормено тегло, заседнал начин на живот, тютюнопушене и тн. Храненето не оказва почти никаква роля (освен ако не се тъпчете с полуфабрикати и фафли). Ескимостите консумират ужасно много мазнини (китова мас най-вече) и тези, които нямат досег с цивилизацията не познават инфаркта.
БТВ ВИнс Жиронда известен като гурото на фитнеса твърди, че приема само на белтък без жълтък е безмислен.
За тези, които ще прочетат това, ще цъкат с език и ще пуснат отговор от типа "Be, ti lud li si ve. holsterola ubiva. maznoto e vredno" последван от 20-тина емотикони, ще кажа:
Да вярвам си. Може да съм луд. Не ме интересува какво мислите. Преди 5000 години са мислили, че земята е плоска. като ви харесва да е плоска - плоска е!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Ниго
http://www.bb-team.org/articles/comments/1009/
Бате..днес за закуска 1 литър прясно мляко..
няма такава болка в корема.. и после такова огромно желание се освободиш от млякото...![]()
мляко = разхлабително...
пф..![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Леле хора мноо сори ма не ви вярвам 4е закусвате разни плод4ета, 4ай4ета, мюсли,води4ки с лимон4е и разни други.....![]()
![]()
![]()
Са незнам за кфа закуска става вапрос......ранна кам 6 например или по късна кам 10
Ако е ранна по добре не яж или само пий вода
Ако е късна яж каквото иска6 само не преяждай![]()
Ако има6 време там разни мюсли простотии ....са мн полезни ама ако няма6 една вафла сок4е кроасан солетки 4ипс и кфо ли о6те не(важно е коли4еството)
На закуска не е толко важно какво ядем за6тото имаме цял ден да го изразходим и ако сме на диета именно това е времето което да си позволим не6то слади4ко![]()
![]()