- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песента от "Ти гониш",ама не тая на Спенс..
Значи след тая песен на спенс пускат една друга,докато ония 2мата танцуват..звучи малко по хард,дето пее един мъж на испански...ако се сещате коя е песничката![]()
Мерси предварително
help deeeeeee![]()
aaa и аз я искам тая песен ... !!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
От това филмче,което дават по Фокс Лайф ли ??
Ili TОВА ?
Да,да ... от филмчето по Фокс Лайф...ама защо никой не се сеща за тая песен...![]()
ок някой ако ми даде линк за филм , за да си го изтегля и ако ми каже дали е бг , ще успея да я намеря , поне ще се опитам ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
не е българска песничката,май се пее на испански(не съм сигурна) а линк към филма имаше в някоя от другите теми за "Ти гониш" ... Няма ли кой да се сети за тая песен ...[-o<
еми начи аз ще се опитам от тук нататък ..ще си изтегля филм и ще видим кво ще стане ... а някой ако може да ми даде някъв текст на песента ше ме олесни много..но да е вярен не да ме забие в 5та глуха
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:8ec3a225?G...LGARIAN_MEDICS
тва е линк за филма ... ся някой да помогне малко с думите в песента ....![]()
![]()