.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Tanchenceto
    Guest

Песента от "Ти гониш",ама не тая на Спенс..

Значи след тая песен на спенс пускат една друга,докато ония 2мата танцуват..звучи малко по хард,дето пее един мъж на испански...ако се сещате коя е песничката Мерси предварително

Tanchenceto
    Guest
    help deeeeeee

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    aaa и аз я искам тая песен ... !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    ..във един измислен свят..
    От това филмче,което дават по Фокс Лайф ли ??

Ili TОВА ?

Tanchenceto
    Guest
    Да,да ... от филмчето по Фокс Лайф...ама защо никой не се сеща за тая песен...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ок някой ако ми даде линк за филм , за да си го изтегля и ако ми каже дали е бг , ще успея да я намеря , поне ще се опитам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Tan
    Guest
    не е българска песничката,май се пее на испански(не съм сигурна) а линк към филма имаше в някоя от другите теми за "Ти гониш" ... Няма ли кой да се сети за тая песен ... [-o<

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еми начи аз ще се опитам от тук нататък ..ще си изтегля филм и ще видим кво ще стане ... а някой ако може да ми даде някъв текст на песента ше ме олесни много ..но да е вярен не да ме забие в 5та глуха

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    http://www.vbox7.com/play:8ec3a225?G...LGARIAN_MEDICS

тва е линк за филма ... ся някой да помогне малко с думите в песента ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си