.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    I az ne iskam da te pritesnqvam ama 95% si bremenna..za6toto ot sexa bez prezervativ moje da se zabremenee ot predeakolacionnata te4nost v koqto s16to ima spermatozoidi...a da ne govorim 6tom si v ovulaciq...4estito 6e ima6 bebe !

Guest
    e huu de.ne se li pritesnqvate ot onaq predekulacionna te4nost v koqto syshto ima spermatozoidi.6toto toi moje da ne svyr6va v tebe oba4e dokato se takovate i to izliza malko ot neq v teb. i ti kato si v ovulaciq e dobre doshyl nqkoi takyf zabluden spermatozoid.nishto 4e sa malko v taz predekulacionna te4nost. kak vi se pravi taka sex ne mi e qsno. az bih se pobyrkala kvato sym paranoi4ka.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    I az ne iskam da te pritesnqvam ama 95% si bremenna..za6toto ot sexa bez prezervativ moje da se zabremenee ot predeakolacionnata te4nost v koqto s16to ima spermatozoidi...a da ne govorim 6tom si v ovulaciq...4estito 6e ima6 bebe !
    ооо,не,не,не е възможно да си толкова ТЪПА
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ми според мен мацко не ми се вярва щом не е свършвал в теб!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Пффф.. абе пикло. Кви глупости пишеш.
    Бахти.. само такава като теб ми трябва сега до мен, да си излея целия гняв.
    Колко сте ограничени половината дето пишете в този форум. Просто ужас..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на Barbie
    Винаги се радвам на умопомрачителните статистики в тоз форум.

При нормална еякулация, в спермата на здрав мъж се съдържат между 40 и 600млн сперматозоиди, които се "изстрелват" в тялото на жената, тъй като принципно трябва да изминат 10ина сантиметра до яйцеклетката, а киселинната среда в женската полова система убива по-голямата част от сперматозоидите. При еякулация, сперматозоидите представляват от 5% до 10% от спермата. Освен това голяма част от тях изтичат (както и самата сперма). В крайна сметка, от всички сперматозоиди, при еякулация на мъжа в жената, до яйцеклетката достигат по-малко от един процент. Сега помисили, тая предеякулационна течност, в която броят на сперматозоидите е ЗНАЧИТЕЛНО по-малък и не се "изстрелва", както при еякулация, какъв точно е шансът да бъде достатъчна за оплождането на яйцеклетката. Много малък.

И въпреки това, ще повторя, че не бих се престрашила. Малък, но го има. Сексът (и най-вече евентуалният шанс за създаване на нов живот) са огромна отговорност и поемането на подобен риск, дори и минимален, ми се струва ненужно и безотговорно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко, след като няма обилна порция сперма впръскана навътре със сил във влагалището ти-няма как да забременееш. Шанс 1 на 10000 да кажем. Айде успех. Не се трови с глупости, но поне наистина пий противозачатъчни занапред, за да не се тревожиш. А и да можеш да си познволиш удоволствието да свърши в теб-неописуеммо е!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ами дааааа.
    Хахаха, много съм луда.
    Деца, не правете като мен.
    Хаха, няма да правя, защото ме е страх, иначе не за друго.Ако знам, че със сигурност няма да забременея....да, ама не.И все пак вероятността е малка, но си я има.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аре стига глупости.До сега да бях 938493 пъти забременяла.Не съм си следила никога нито овулации,нито други дяволи.Правела съм секс без презерватив в продължение на 4 години нон-стоп и никога не съм се съобразявала с подобни неща.И със сегашния ми приятел съм в подобно положение,може би си зависи от човека с който си и колко вяра му имаш.Докато не разбера,че може да се владее без кондом,то той никога няма да почувства топлината на вагината ми "на голо". ама и аз как го измислих.

Bungle,споко.

Моите ще са Виктор и Габриела,или пък Виктор и Александра.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    SF

Хм.. ами то аз по принцип съм малко паранои4на на тема бебета, та сигурно в твоя слу4ай не бих се сдържала и щях да пия Постинор за по-сигурно.. Ноо, все пак щом не е свършвал в теб, шансът е бая малък като се има предвид колко малка 4аст от предеякулационната те4ност са сперматозоиди.. Ами ще да ти стискам палци да няма нищо, щот някак си ми се вижда рано да ставаш мама

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мерси много, милички.
    И аз ще си стискам палци..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    [color]Колко сте ограничени половината дето пишете в този форум. Просто ужас.. [/color]
    абсолютно си права =D>
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си