- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- po golqma sum ot gajeto mi s 1g tva normalno li e?:(help
hi az sum didi i sum na 14 iskam da vi pitam normlano li e da imam gaje koeto da e 1 godina po malko ot mene?daite mnenie molq vi
Няма лошо. Щом се харесвате.. няма проблем. Само тия от обкръжението ви да не почнат да ви бъзикат, но гледайте да не им обръщате внимание и да не ви пука за тях. Гледайте себе си.![]()
Според мен няма нищо ненормално в това да си по-голяма от гаджето си.Чичо ми е по-малък от гаджето си с 3 години,той на 27,а тя на 30 а са заедно вече 9 годиии имат дете на 3 години и са супер щастливи.
При условие че ти е добре с него,какво значение има това че си по-голяма?Теб това смущава ли те?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ne e normalno![]()
ако се обичате възраста трябва да ви е най-най-малкия проблем!!!!!!!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
не виждам нищо лошо. аз преди две години бях с момче, което беше с две години по-малко от мен и не ми пукаше, най-малкото защото никой не забелязваше разликата, освен ако не кажехме възраста си
пък и от моето даскало познавам три двойки, в които момичетата са от моя випуск, а момчетата са 11 клас![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Разбира се,че е нормално! изобщо не се притеснявай и да не ти пука за хорското мнениеЩом ви е добре няма значение кой на колко години е, важното е да се харесвате
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
оф..![]()
нормално ли било..
кви са тия малоумни въпроси дето само задавате?!
за един е нормално да ходи без гащи,за друг - не
цепишш???
Братовчед ми е на 13 а има гадже на 16 (той е 183см) То само по себе си, че е толкова висок е ненормално, за другото кво да кажаИ според мен не е мноо нормално, ма де да го знаеш света. Така е тръгнал че...
![]()
nema lo6o
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
хаухауха тва ме изкефиПървоначално написано от Valar
![]()
Ми за мен е по-нормално момчето да е по-голямо... ама се тая е ако се обичате...
Вие на хероин ли сте бе?
Ти си на 13,той на 12?Това е страхотно.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
normalno e , spoko be momi4e.Ako ima6 4uvsta kam nego ili pone ti haresva s nego da ne ti puka tova! Ne razvalqi edna hubava vrazka s nqkvi pritesneniq za horskoto mnenie.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Няма нищо ненормално. Щом ви е добре заедно няма защо да се притеснявате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Kianna
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
И кво не му е нормалното???Първоначално написано от malkoto_sladur4e
напълно нормално си е..иам едни фр момчето е на 18,момичето е на 20 ама ходят вече близо 10 месеца...няма нищо лошо в това...щом се обичат няма пречки за тях
![]()
Тва е супер готина граница.Ако те притеснява това,ти си по-голяматаняма за кво.Познавам хора на коита разликата им е близо 30год. ама тва тях не ги притеснява.Тъйче спохЗА ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА
![]()
айдее ....мойто като е по-малко от мен с три години аз да питам ли тва нормално ли е.... :P
ам като те е хванала любовта няма правила![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Ако толкова те притеснява една година въобще не може да се забележи.![]()
Normalno si e.Kakvo zna4enie ima 4e toi e 1 god po-malyk ot teb sled kato se haresvate i vi e priqtno zaedno.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кви са тия тъпи теми...Естествено, че е нормално. За любовта няма граници.
Моя е с една година по- малък от мене и да ти кажа не съм тръгнала да си режа вените още, тъй че очевидно не е кой знае какъв голям проблем.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.