- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KVO DA PRAVA
onq den dokato pravex sex mi se sxvana kraka
po4ti vseki pat taka stava
![]()
Пробвай други пози, в които не става така..![]()
Спирате за малко и пак започвате. Случва се да се схване нещо.
Първоначално написано от Анонимко
Ужас и на мен ми се е случвало 1 път.. като правех секс ми се схвана крака((
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
tva e za6toto ne se natovarva6 dostatu4no fizi4eski.zapi6i se da trenira6 ne6to. P.S ako ti se sly4i pak se bocni s igla :P
И на мен ми се е случвало, но не прекъсваме секса, а ми минава от самосебе си, за кратко.
при мене болката е нетърпимаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
((((((((
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еее, това вече е гадно... Като ти се случи- какво, прекъсвате лиПървоначално написано от Adwokat
![]()
ДаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
но за мой късмет само 1 път ми се е случвало..
![]()
Това поне е добреПървоначално написано от Adwokat
![]()
Не е добре , защото болката е нетърпима , но незнам защо така ми се схваща? някой ако знае да кажи защо така се получава..![]()
Да, но поне само 1 път ти се е случвало... Може би се схваща заради пренатоварване, или ако много се виеш, сучеш...Първоначално написано от Adwokat
![]()
хехех ем понякой път се налага да се суча както ти казаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
![]()
Е, налага се, няма начин![]()
тии.. с крак ли?Първоначално написано от Анонимко
I am in your fridge stealing your foodz!!