- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oh pomosht
Snoshti me izchukaha.![]()
...и к'о?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Kak t1i we?Ti ne iska6e li?
![]()
И какво искаш да ти помогним??![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ми изчукай се пак![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
tva 1viq put li ti be6e vsu6tnost?
i az sa da se gramna li 4e sa te iz4ukali?nqma ni6to lo6o v tva i mislq 4e ne e problem,pone za men,a za teb ne znam.ako iska6 pomo6t kaji kakva!!!vij,ako sa te iznasilili-tva e problem4e...
И аз кво мога да направа ? Да дойда те изчукам пак ли? :P
тва не е раздела,в които да се похвалиш.има си специален такъв 'Новини и съобщения'![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
маи за това е писала в темата търсиси тъпкачи..Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Mi ebaha me 3 choveka i me snimaha s telefon ama beshe gotino.Sega veche iskam s 5.![]()
Ако иска6 и аз да доЙдаПървоначално написано от Ireto
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Ela skapi chakam te da mi go ragnesh.Oh veche sam mokra.!!!Първоначално написано от Dragon
![]()
mili4ka, kat gledam mai svikvash burzo s `problema`![]()
защо, ушите и подмишниците останаха празни????????Първоначално написано от Ireto
![]()
xa tfa me razbi awe ire ot de si we:d
Ot Sofeto ela ! \/
е с трима е скучно минала си се давай бързо с 5 много изпускаш
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
za sujalenie ..
Няма ли кой да заключи тази тъпа тема..![]()
Съжалявам, но не мога да ти помогна!
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!